Поділитись:

Луцькі «Кабаноси» Дмитрука не продають, але з «М'ясним хутором» попрощаються

П'ятниця, 03 травня 2024, 11:11
Луцькі «Кабаноси» Дмитрука не продають, але з «М'ясним хутором» попрощаються

Компанію бізнесмена з Луцька Олега Дмитрука, яка виготовляє Kabanosy, не продаватимуть, проте «М'ясний хутір» може опинитися у нового власника до кінця 2024 року.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомила керівниця відділу корпоративних комунікацій та PR ТОВ «ДМИТРУК-ФУДЗ» Катерина Дубойська.

«Наша компанія дійсно уклала договір купівлі-продажу акцій щодо придбання МХП корпоративних прав на ТОВ «Український м'ясний хутір». Зараз угода перебуває на розгляді Антимонопольного комітету України. Ми очікуємо рішення до кінця 2024 року. Підкреслюємо, що угода стосується компанії «Український м'ясний хутір», а саме бізнесу з виробництва та дистрибуції мʼясо-ковбасних виробів», – зазначила пані Катерина.

Вона додала: це все, що вони наразі можуть сказати й зауважила, що до снеків (кабаносів) це не має відношення, бо це окрема компанія і бізнес.

Нагадаємо, що Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) Юрія Косюка купив 24,9% корпоративних прав ТзОВ «Український м’ясний хутір» бізнесмена Олега Дмитрука з Луцька.

МХП уклав договір купівлі-продажу 100% корпоративних прав м’ясопереробного бізнесу 15 квітня 2024 року. Для викупу решти 75,1% корпоративних прав МХП має отримати дозвіл Антимонопольного комітету України. Повна вартість угоди становить 14 млн євро, викуплена частка коштує 3,5 млн євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів