Поділитись:

ІКЕА шукає в Україні виробників дерев'яних меблів

Вівторок, 11 квітня 2017, 16:16
ІКЕА шукає в Україні виробників дерев'яних меблів

Торгівельна мережа з продажу меблів і товарів для дому ІКЕА зацікавилася українськими виробниками.

Про це у Facebook повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська.

"Шведський меблевий гігант зацікавився українськими виробниками під час торгової місії до Швеції, яку Офіс з просування експорту та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України організовували наприкінці березня. Тоді представники 11 компаній меблевої галузі країни повели попередні переговори з потенційними шведськими партнерами, серед яких був представник ІКЕА", – написала вона.

Від компанії надійшов запит на стільці, столи, деревину м'яких порід (сосна) і твердих (береза ​​і бук), шпон з твердих порід (дуб, горіх, вишня), компоненти з деревини для потужностей в Польщі і на Балканському півострові для виробництва меблів і рам для меблів.

Також компанія шукає постачальників текстилю з волокон луб'яних культур (льон, конопля) і синтетичного текстилю; її цікавлять рами для м'яких меблів і виробництво диванів.

При цьому до продукції висуваються вимоги у вигляді наявності сертифіката FSC Certification, CARB P2 Certificate, а також прямий доступ до сировини, виробничі потужності в наявності.

Підприємства, які зацікавлені у співпраці, можуть надіслати заявку у довільній формі на [email protected], зазначивши тип та обсяг продукції, яку готові забезпечувати, та додавши до листа копії вказаних сертифікатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів