Поділитись:

Через конфлікт у Ковелі з переселенцями поліція відкрила кримінал

Понеділок, 06 травня 2024, 15:27
Через конфлікт у Ковелі з переселенцями поліція відкрила кримінал

Для розв’язання конфлікту між переселенцями та місцевими мешканцями Ковеля поліцію ніхто не викликав. Правоохоронці самі виявили відео у соцмережах та навідалися на місце інциденту сьогодні, 6 травня.

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповіла завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук.

Нагадаємо, на Великдень у Ковелі біля будинку, де нещодавно внутрішньо переміщеним особам вручали ключі від квартир, відбувався «двіж» та гриміла російська музика. Прохання сусідів – місцевих мешканців – змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними та спровокували агресію у нових городян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь приїхали майже 80 тисяч переселенців

Через конфлікт у Ковелі з переселенцями поліція відкрила кримінал

«Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції і допоможе врегулювати конфлікт», – зауважила Ольга Бузулук.

Зі слів комунікаційниці, на місце виїжджав наряд патрульної поліції для врегулювання ситуації. Також за цим фактом в Ковельському РУП зареєстрували відомості в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян і провели перевірку.

Крім того, поліція у цій справі відкрила також кримінал.

«Сьогодні, 6 травня, слідчо-оперативна група була на місці події. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру. З усіма учасниками конфлікту провели профілактично-роз’яснювальну роботу дільничні офіцери поліції, аби в подальшому схожих інцидентів не виникало. На окремих осіб складено адміністративні матеріали», – зауважила Ольга Бузулук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів