Поділитись:

У Броварах кримінальний авторитет плював у поліцейського і погрожував пістолетом (відео)

П'ятниця, 10 травня 2024, 08:35
У Броварах кримінальний авторитет плював у поліцейського і погрожував пістолетом (відео)

У Броварах 8 травня стався інцидент між чоловіком, який є відомим місцевим кримінальним авторитетом, і поліцейським. Зловмисник плював у правоохоронця і погрожував йому. У соціальних мережах пишуть, що на кадрах був Віктор Журавель, також відомий як "Віхо".

Чоловіка вже затримали правоохоронці. Наразі він перебуває за ґратами, – повідомили в Нацполіції. 

За даними слідства, ввечері 8 травня нетверезий 50-річний чоловік вчиняв хуліганство у закладі. Коли поліцейські прибули на виклик, він продовжив вчиняти хуліганські дії, став кидатися на поліцейських і зрештою дістав зброю та погрожував правоохоронцям.

Фігурант – раніше судимий місцевий мешканець. Йому оголошені підозри за хуліганство, погрози вбивством поліцейському та завдання тілесних ушкоджень поліцейському. За цими статтями Кримінального кодексу йому загрожує до п'яти років позбавлення волі, – зазначили правоохоронці.

Поліцейські затримали чоловіка та вилучили у нього зброю. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід.

Також у Нацполіції наголосили: жоден напад на поліцейських та зневажливе ставлення до правоохоронців не залишиться безкарним.

Нагадаємо: нещодавно двоє чоловіків вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині – один з них загинув від отриманих травм, інший – отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів