Поділитись:

Фінал Євробачення-2024: під яким номером виступить Україна та де дивитися

П'ятниця, 10 травня 2024, 12:45
Фінал Євробачення-2024: під яким номером виступить Україна та де дивитися

У пʼятницю, 10 травня, організатори оприлюднили порядок виступів країн-учасниць у гранд-фіналі Євробачення-2024, що пройде у шведському Мальме вже завтра, 11 травня, пише Суспільне

Представниці України alyona alyona & Jerry Heil вийдуть на сцену з піснею «Teresa & Maria» під номером 2. Дивіться гранд-фінал 68-го Пісенного конкурсу Євробачення 11 травня на платформах Суспільного — початок о 22:00.

Під час жеребкування після першого півфіналу, українки витягнули папірець з написом «Вибір продюсера», тому організатори конкурсу самостійно визначили порядковий номер виступу учасниць.

Фінал Євробачення-2024: під яким номером виступить Україна та де дивитися 

У гранд-фіналі 68-го Пісенного конкурсу Євробачення беруть участь представники 26 країн. Загалом з двох півфіналів було відібрано 20 учасників, до яких 11 травня доєднаються представники країн, що потрапляють у фінал автоматично: цьогоріч це Швеція, як країна-організаторка, а ще Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція, як країни «Великої пʼятірки».

Де дивитися і слухати?

Суспільне Мовлення транслюватиме гранд-фінал Євробачення-2024 наживо на усіх своїх платформах:

На ютуб-каналі Євробачення Україна йтиме трансляція з коментаторської студії. Під час трансляції на екрані буде розміщено QR-код, перейшовши за яким глядачі зможуть підтримати збір на відбудову Великокостромської гімназії у Дніпропетровській області, організований представницями України на Євробаченні-2024 alyona alyona & Jerry Heil.

Як голосувати?

У голосуванні за учасників гранд-фіналу Пісенного конкурсу відбулися суттєві зміни. Відтепер часу на те, щоб віддати свій голос, стало значно більше, адже глядацьке голосування розпочнеться щойно перший учасник вийде на сцену. Проголосувати за свого фаворита можна через застосунок Eurovision Song Contest або відправивши SMS на номер 7576 з порядковим номером відповідного виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів