Поділитись:

Нарвалися на «хейт»: у волинянина та його чоловіка запитав вартість «луку» Ніколас Карма (відео)

Субота, 11 травня 2024, 19:36
Нарвалися на «хейт»: у волинянина та його чоловіка запитав вартість «луку» Ніколас Карма (відео)

Волинянин разом з чоловіком Родіоном потрапив у програму до відомого блогера Ніколаса Карми, який запитує у перехожих про вартість їхнього «луку».

За декілька днів відео набрало понад 2,3 млн переглядів, понад 5800 коментарів та 100 тисяч лайків, – пише ВСН.

Ніколас Карма запитав, скільки коштує одяг хлопців. Родіон був у взутті Calvin Klein за 3500 грн, костюмі-трійці за 100 доларів, пальто з секонду за вагу за 40 грн, сумка з секонду за 200 грн. Прикраси – дві каблучки по 20 грн і чотири вінтажні американські кольє по 100 євро.

Його чоловік з Волині розповів, скільки коштує його одяг. Кросівки та рюкзак йому надіслала мама, краватка за 56 гривень, штани 200 гривень з секонду, маринарка, сорочку Calvin Klein за 250 гривень, підтяжки 200 гривень та шарф.

Родіон розповів, що він переїхав з Донецька у Київ у 2014 році. Після повномасштабного вторгнення чоловік евакуйовував родину у Львів, де і познайомився з коханим. Його чоловік з Волині, мешкає у Львові. Пара разом уже 2 роки.

У коментарях чоловіки отримали дуже багато хейту через їхню орієнтацію та стосунки. Проте є багато коментарів, де користувачі роблять парі компліменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів