Поділитись:

На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)

Понеділок, 13 травня 2024, 10:03
На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)

На Волині рятувальники разом з поліцейськими та місцевим населенням шукали двох зниклих 3-річних двійнят хлопчика та дівчинку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Ввечері у неділю, 12 травня, у селі Обенижі Турійської громади Ковельського району пропали двійнята. Дівчинку й хлопчика 2021 року народження рідні втратили з поля зору на власному подвір'ї – хвіртка була відчинена, поруч дорога, ставок, далі – канава, тож одразу забили на сполох.

За запитом Національної поліції о 22:18 до пошукових робіт залучили чергову варту рятувальників 17-ї ДПРЧ селища Турійськ, а також вільних від чергування співробітників служби 101, пошукові роботи тривали усю ніч.

Рятувальники на човні оглядали місцеві водойми, інша частина надзвичайників розпочала пошукові роботи на території поблизу будинку. Крім того, оглядали місцевість поліцейські, місцеві жителі.

Близько опівночі за допомогою безпілотника працівники поліції виявили у полі дівчинку, рятувальники вирушили за заданими координатами. Дитина була жива, перебувала у полі більш як за пів кілометра від дому. О 00:33 її передали батькам.

Від ДСНС залучалось 17 рятувальників, до роботи залучено БПЛА з тепловізором.

О 08:54 працівники поліції за допомогою квадрокоптера з тепловізором помітили дитину біля залізничної колії, а місцеві мешканці першими дістались до хлопчика. Фельдшер-рятувальник водолазного відділення оглянув дитину і надав першу допомогу, її передали медикам до карети «швидкої» для огляду. Життю дитини загрози немає.

На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото)На Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів