Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня

Понеділок, 13 травня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 13 травня.

Про те, де живе та чим займається ексголова Луцької райради Олександр Омельчук, який втік за кордон

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня 

Минає рік, як ексочільник Луцької районної ради, представник політичної партії «За майбутнє» Олександр Омельчук заявив про політичний тиск і втік за кордон. З того часу про нього ні слуху, ні духу.

Де ж зараз перебуває та чим займається голова-втікач – з’ясували наші журналісти.

З власних джерел нам стало відомо, що Олександр Омельчук спочатку виїхав у Польщу, а звідти полетів до Канади. За трохи до нього приєдналася дружина та троє дітей.

Про те, що у Торчині на підпільному заводі підробляли елітний алкоголь

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня 

У Торчині детективи Головного підрозділу детективів БЕБ викрили підпільне виробництво лікеро-горілчаних виробів відомих світових брендів.

Група осіб, які організували та обладнали роботу заводу, встановлена.

Нелегально виготовлену продукцію рекламували у телеграм-каналі. Надалі надсилали її замовникам службою доставки по всіх регіонах України.

Про те, що на Волині всю ніч шукали зниклих 3-річних двійнят

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня 

Ввечері у неділю, 12 травня, у селі Обенижі Турійської громади Ковельського району пропали двійнята. Дівчинку й хлопчика 2021 року народження рідні втратили з поля зору на власному подвір'ї – хвіртка була відчинена, поруч дорога, ставок, далі – канава, тож одразу забили на сполох.

За запитом Національної поліції о 22:18 до пошукових робіт залучили чергову варту рятувальників 17-ї ДПРЧ селища Турійськ, а також вільних від чергування співробітників служби 101, пошукові роботи тривали усю ніч.

Про те, що у волинському ліцеї вчителька висипала на голову учениці пачку снеків (відео)

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня 

На Волині під час проведення уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці. Подія сталася 13-го травня в ліцеї №1, що на вулиці Грушевського в селищі Іваничі Володимирського району.

Як повідомили журналістам працівники поліції, батьки дівчинки не звертались до правоохоронців. Подію зареєстрували самостійно в ході моніторингу соціальних мереж.

Зазначають, що вчительку обурило, що учениця їла снеки під час проведення уроку. Матеріали щодо булінгу відносно учениці буде розглядати сектор ювенальної превенції Володимирського РВП.

Про те, що на Волині 17-річна дівчина з двома спільниками пограбували чоловіка

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 травня 

У Луцькому районі 17-річна дівчина та двоє чоловіків побили 61-річного волинянина й відібрали в нього близько 750 тисяч гривень. Розбійників розшукали й затримали менше ніж за годину.

У суботу, 11 травня, до поліції звернувся 61-річний мешканець селища Маневичі та повідомив, що на нього скоїли напад і заволоділи близько 750 тисячами гривень. Інцидент трапився у Луцькому районі під час зустрічі з його знайомою, яка, як виявилося, була співучасницею злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів