Поділитись:

Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото)

Вівторок, 14 травня 2024, 15:12
Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото)

Волинські водолази-рятувальники тренуються в озері Світязь, а також очищують дно водойми заради комфорту майбутніх відпочивальників.

Про це у вівторок, 14 травня, повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

«Сьогодні температура води в озері Світязь становила 16°C. Такі показники зафіксували наші водолази, здійснюючи тренувальні спуски. Для купання це поки неприйнятно, лиш загартовані люди можуть зануритися в цю студену воду на кілька хвилин

Але для наших водолазів-рятувальників це не перепона – вони продовжують вдосконалювати професійні навички. Усе для того, щоб бути максимально готовими та вправними під час літнього сезону купання та пильнувати за безпекою людей на воді», – йдеться у дописі.

Під час спусків водолази також перевіряють дно озера та вилучають звідти уламки скла, металеві предмети та інше сміття, очищаючи водойму для майбутніх відпочивальників.

На одному з фото нижче – предмети, які підняли з дна сьогодні.

Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото)Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото)Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото)Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото)Водолази показали, що підіймають з дна Світязя (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів