Поділитись:

Алмазна мозаїка: оригінальне хобі з гарним результатом

Середа, 15 травня 2024, 12:44
Алмазна мозаїка: оригінальне хобі з гарним результатом

Кожен бажаючий може щодня створювати різні підробки, до того ж поряд із картинками за номерами з'явилися алмазні мозаїки, де замість фарб використовуються відповідні камені. В результаті буде створюватися дивовижний шедевр з невеликого каміння, а унікальна методика виробництва такого формату розваг дозволяє скористатися ним кожному бажаючому через простоту та надійність.

Набори укомплектовані всіма потрібними елементами. Найкращий варіант, якщо купується алмазна мозаїка від виробника «ТД Стратег», де є велика різноманітність варіантів під будь-які цілі та завдання. У будь-якому комплекті є каміння, стілус або пінцет для зручності роботи, інструкція, захисна плівка і схема, що доповнюється клейовою основою.

Тренди в алмазній мозаїці

Тематика мозаїки різноманітна і в каталозі пропозицій завжди вдасться знайти різні сюжети. Але останнім часом популярністю користуються такі варіанти виконання:

  • чорно-білі картини різних куточків світу;
  • портрети красивих дівчат;
  • репродукції відомих митців;
  • ікони зі стразами;
  • абстракції;
  • прикраси для кухні інтер'єру.

У каталозі «ТД Стратег» кожна алмазна мозаїка доповнюється фотографіями з різних ракурсів. З їхньою допомогою вдасться знайти оптимальне рішення під свої запити, або з огляду на вимоги іншої людини, роблячи їй подарунок.

Різновиди мозаїки

Алмазний живопис може бути представлений на суцільному полотні під назвою Diamond Painting. Застосовується щільний матеріал, який дуже нагадує вишивку бісером. Але для з'єднання з основою використовується клей без використання голки.

Другий варіант – алмазна вишивка на підрамнику. Відмінний варіант для економії, тому що все є у готовому вигляді. Після створення підсумкової композиції її відразу можна повісити на стіну і милуватися своєю ж роботою.

Секрети створення картини

Попередньо потрібно підготувати великий робочий стіл та прибрати все зайве. Панно потрібно встановити на поверхню та розправити. Каміння краще висипати на невелике блюдце, щоб потім розподілити їх за кольорами. Непоганим варіантом стануть сірникові коробки.

Частину плівки потрібно відрізати або відігнути, щоб вона не заважала ліктям і не зачіпала їх. Клейка відбувається в шаховому порядку за невеликими рядами та сегментами з однаковими кольорами. Необхідно все розташувати максимально рівно. Завершені ділянки необхідно надійно притискати. Якщо доведеться доставляти композицію до багетної майстерні, полотно потрібно скручувати так, щоб камінці були вгорі.

Надрукувати
мітки:
коментарів