Поділитись:

Ні обіцянок, ні пробачень: Поліщук вкотре «відхрестився» від обіцяних військовим квартир (відео)

Понеділок, 20 травня 2024, 20:38
Ні обіцянок, ні пробачень: Поліщук вкотре «відхрестився» від обіцяних військовим квартир (відео)

Будинок на вулиці Даньшина заселений вже як 3 роки, а обіцяні квартири для військових – ймовірно розчинилися в повітрі й зараз в них живуть уявні Антон та Марина, або ж можливо хтось із луцької влади. 

Про це йшлося в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Раніше телеканал «Конкурент TV» повідомляв, що у 2018 році на сесії Луцької міської ради аж з третього разу проголосували за детальний план території на вулиці Даньшина та Олекси Ошуркевича у Луцьку.

Тоді за це питання клопотав тоді ще депутат від партії «Укроп» (так би мовити, партії-попередниці чинної «За майбутнє») Ігор Поліщук. Він буквально випрошував колег проголосувати, адже забудовник такий гарний жест зробив – дає квартири нашим ветеранам АТО та військовослужбовцям ЗСУ. Натомість, як стало відомо журналістам, Луцька міська рада в період з 2017 по 2024 роки отримала від місцевих забудовників лише один єдиний гарантійний лист про зобов’язання передати 12-13 однокімнатних квартир на баланс міськради. І це був лист зовсім не від Тетяни Гажули

Тоді ж яким листом з гарантіями від забудовниці козиряв у 2018 році на сесії тоді ще депутат Ігор Поліщук?

Журналісти вирішили знову навідатися до житлового комплексу по вулиці Даньшина 14В, адже саме в цьому будинку мали би проживати військові.

«Ні для кого не секрет, що черги з військовослужбовців та ветеранів на отримання житла зараз чималі, тож ці, попередньо, 19 однокімнатних квартир в середньому по 40 кв.м. могли стати для когось з наших воїнів радістю, спокоєм та жестом подяки від луцької влади», –йдеться в сюжеті. 

У центрі продажу квартир мали би знати про оселі для воїнів, адже ж, на нашу думку, їх би мали «зарезервувати» і не продавати. Там журналістів зустріла менеджерка Олена і зазначила, що багатоповерхівка на Даньшина уже дуже давно здана в експлуатацію.

- А чи передали квартири військовим? 
- Я не знаю, тому що я по новому будинку. По цьому будинку була зовсім інша дівчинка. 
- А не знаєте, коли вона прийде? 
- Ця дівчинка в декреті, тому я тут працюю на новому будинку. Цей об’єкт зданий і вона пішла.
- А можливо вам відомо, чи живуть в цьому будинку якісь військовослужбовці?
- Я взагалі до цього будинку не відношусь. 

Дівчина зазначила, щоб зверталися у генеральний офіс власника компанії і начебто там нам все роз’яснять.

Також намагалися додзвонитися і до довіреної особи пані Тетяни Гажули Віталія Доскача. Та чоловік не взяв слухавки, а на другий дзвінок – взагалі відхилив виклик.

Щобільше, за порадою менеджерки Олени журналісти зателефонували і до компанії, яка побудувала будинок на Даньшина 14В. Це будівельна компанія «Алкан». Однак там теж ніхто слухавки не взяв.

Тож вирішили запитати вкотре про квартири воїнів у того, хто несе пряму відповідальність за їх відсутність. Це мер Луцька Ігор Поліщук, чи не найголовніша дійова особа в цьому сумному спектаклі, бо ж саме він лобіював інтереси забудовниці Тетяни Гажули на сесії Луцької міської ради 26 вересня 2018 року.

Пан мер у своїй звичній манері відмовлявся відповідати та уникав питань Однак все ж, Ігоря Поліщука вдалося розговорити. Він продовжує стояти на своєму, знімає з себе відповідальність та вигадує відмовки, хоча ми та лучани знаємо, хто і кого кинув на квартири.

Деталі – дивіться у сюжеті:

Ні обіцянок, ні пробачень: Поліщук вкотре «відхрестився» від обіцяних військовим квартир (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів