Поділитись:

Траса "Ковель-Жовква" – в аварійному стані

П'ятниця, 14 квітня 2017, 09:11
Траса «Ковель-Жовква» – в аварійному стані

Працівники Служби автомобільних доріг краю розпочали ямковий ремонт Нововолинського відрізку шосе "Ковель – Жовква".

Майже вся траса – в аварійному стані. Дорожники "латають" найнебезпечніші для руху місця, – інформує Волинська дирекція НТУ.

Залатати дірки взялися ремонтні бригади із Ковеля і Володимира-Волинського.

Як розповів майстер Ковельського шляхо-будівельного управління № 63 Юрій Нішта, роботи багато.

"Потрібно зачистити "кільце" від існуючого дорожнього покриття, від сміття, від бруду. Ми вчора виконували роботу і зараз забезпечуємо промивку бітумною емульсією – це в'яжучі матеріали для дороги", – розповів Юрій Нішта.

Про аварійний стан шосе неодноразово інформували керівництво області, наголошує заступник Нововолинського міського голови Володимир Рожелюк.

"За наполяганням міського голови, а він безпосередньо звертався до губернатора Володимира Петровича і до керівника Служби доріг Анатолія Петровича, є результат і пішов рух. Правда, не суцільний ремонт, як ми цього хотіли, а ямковий. Уже 500 квадратів поклали. Надіємось, що тих коштів, які заклали, вистачить зробити ремонт в межах міста і пройти до Володимира", – каже Володимир Рожелюк.

До слова, Служба автомобільних доріг області планує наступного року капітальний ремонт траси "Володимир-Волинський – Нововолинськ".

Надрукувати
мітки:
коментарів