Поділитись:

Романюк заперечує причетність "Луцьктепла" до менеджменту "Континіуму"

Вівторок, 02 лютого 2016, 13:59

Міський голова Луцька Микола Романюк заперечив слова голови фракції "Укроп" Ігоря Поліщука про те, що причина кризового стану ДКП "Луцькепло" криється у менеджменті "Континіуму", який нібито роками керував підприємством.

Мер міста та депутат міськради вважають ситуацію на КП "Луцьктепло" критичною, проте думки з приводу причин цієї кризи у них різні. Про це пише видання Волинське Агентство Розслідувань.

Ігор Поліщук під час сесії Луцької міськради 2 лютого заявив, що причина критичного стану – менеджмент "Континіуму", який, мовляв, роками керував підприємством. Зокрема він назвав колишнього директора підприємства Олександра Киричука.

Ще однією проблемою депутат називає співпрацю із "Захід ТЕГ" через котельню на вулиці Карбишева. Поліщук навіть підозрює, що "Захід ТЕГ" може "забрати "Лукцьктепло".

Натомість Микола Романюк стверджує, що проблеми на підприємстві виникли через те, що "Нафтогаз України" через нові умови роботи "викачує гроші" із підприємств теплоенергетичної галузі. За словами Романюка він, а також директор підприємства Юрій Паращій і голова ОДА Володимир Гунчик не раз мали зустрічі із "київськими" посадовцями, зокрема і заступником прем'єр-міністра Геннадієм Зубком, аби вирішити цю проблему.

Надрукувати
мітки:
коментарів