Поділитись:

Луцьк – серед міст, де можна дешево зняти житло

Четвер, 20 квітня 2017, 15:15
Луцьк – серед міст, де можна дешево зняти житло

Зі слів ріелторів, орендувати недорогу однокімнатну квартиру в новобудові можна на околиці міста. Відповідна тенденція простежується в усіх областях України.

Про це пише портал Domik.ua

В інфографіці вказані середні ціни на оренду однокімнатного житла в нових житлових комплексах України. Розмір орендної плати залежить від ряду факторів, таких як площа квартири, якість ремонту, побутової техніки і меблів. Також при формуванні цін враховується стан будинку і наявність зон відпочинку на території житлового комплексу.

Луцьк – серед міст, де можна дешево зняти житло

Найбільш висока вартість довгострокової оренди квартир зафіксована в Києві.

Середня ціна оренди однокімнатного житла стартує тут від 7 000 грн. Серед інших центральних областей України, найвища середня вартість оренди однокімнатних квартир відзначена в Дніпрі – від 6 500, а найнижчі показники спостерігаються в Кропивницькому – від 2 000 грн.

У Західній Україні середні ціни на оренду однокімнатних квартир коливаються від 3 200 до 6 000 грн. Найбільш дороге житло пропонують у Львові – 6 000 грн, а найдешевшу однокімнатну квартиру в середньому можна зняти в Тернополі та Чернівцях – від 3 200 грн.

У Східній Україні найвищі показники зафіксовані в Харкові – від 4 500 грн. Найнижча вартість оренди однокімнатної квартири відзначена в Запоріжжі – від 3 500 грн.

У Південній Україні найбільш високі ціни на оренду житла простежуються в Одесі – від 7000 грн, а найбільш низькі показники зафіксовані в Миколаєві – від 3 500 грн.

У Північній частині України, найвища вартість оренди однокімнатного житла виявлена ​​в Житомирі – від 5000 грн. У той же час найнижча вартість оренди квартири спостерігається в Сумах – вiд 2 800 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів