Поділитись:

Правоохоронців просять розібратися із гральним бізнесом у Луцьку

П'ятниця, 21 квітня 2017, 12:39
Правоохоронців просять розібратися із гральним бізнесом у Луцьку

У правоохоронних органів просять здійснити перевірку фактів ведення на території міста нелегального грального бізнесу.

Відповідне звернення написав секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Зокрема він зазначив, що у місті Луцьку налічується 40 об'єктів миттєвої лотереї, інтернет-клубів, закладів спорт-лото та Української національної лотереї, діяльність яких, за неофіційними даними, пов'язана з гральним бізнесом. І кількість таких закладів постійно зростає.

Заклади працюють цілодобово, без офіційного встановленого режиму роботи рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як сказано в листі, до міської ради надходять численні звернення щодо діяльності таких закладів.

"Зі слів заявників, заклади можуть бути грального типу, оскільки у вечірні і нічні години працюють в закритому режимі, вхід відвідувачів є вибірковим, навколо спостерігаються особи, що викликають підозру, в тому числі – особи ромської зовнішності. Основне прохання заявників – закрити ці заклади", – йдеться у звернення.

Виконавчий комітет стурбований можливою роботою нелегального грального бізнесу у Луцьку, адже це, окрім економічних збитків державі, несе загрозу для родин громадян, де є особи з ігровою залежністю.

Відтак Поліщук просить правоохоронні та фіскальні органи провести перевірку діяльності підозрілих закладів та у притягнути винних до відповідальності, а нелегальні гральні заклади закрити.

Надрукувати
мітки:
коментарів