Поділитись:

Підприємцю не продовжили договір оренди ділянки на Конякіна через самовільну добудову

Вівторок, 02 лютого 2016, 15:57
Підприємцю не продовжили договір оренди ділянки на Конякіна  через самовільну добудову

Мешканці Конякіна-Гордіюк просили депутатів продовжити договір оренди підприємцю на земельну ділянку Конякіна 37-а, який облаштував там дитячий майданчик та літнє кафе.

Частину земельної ділянки скверу біля ТРЦ "Слон" вже двадцять років орендує приватний підприємець Сергій Климюк.Термін оренди збіг, тож депутати Луцькради вирішили далі договір оренди не продовжувати. За таке рішення проголосували депутати міськради на сесійному засіданні другого лютого.

Мешканці, які прийшли підтримати підприємця, просили продовжити йому оренду.

"Мешканці Кравчука та Конякіна зібрали 600 підписів. Ця людина – справжній господар, який на пустці зробив дитяче містечко", - сказала мешканка одного з прилеглих до скверу будинків Єлизавета Миколаївна.

Проте депутати аргументували непогодження оренди тим, що підприємець самовільно добудував павільйони, біля яких досить часто розпивають алкогольні напої. Натомість один з депутатів запропонував закріпити межі скверу і зобов'язати КП "Парки та сквери" доглядати за цією територією. Також була пропозиція, щоб за дитячим майданчиком доглядало ЖКГ.

"Є елементи благоустрою і є загроза, що їх знесуть, права власності в людини немає, тому варто ці елементи передати на утримання ЖКГ", - додав депутат міськради Павло Данильчук.

За свідченнями присутніх на сесії, підприємець Климчук, не дивлячись на те, що його питання розглядали депутати на комісіях, продовжував без будь-яких дозволів будувати на ділянці.

В результаті депутати проголосували за "відмову підприємцю Климюку С.В. у поновленні договору оренди землі для обслуговування торгового павільйону, літнього кафе та дитячого автомістечка на вулиці Конякіна, 37а".

Надрукувати
мітки:
коментарів