Поділитись:

Депутати Луцькради шукають гроші на добудову школи

Неділя, 23 квітня 2017, 16:30

У Луцьку місцеві депутати з'ясовували чи варто виділяти гроші на виготовлення проектно-кошторисної документації на добудову Луцької загальноосвітньої школи №13.

Виїзне засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Луцької міської ради відбулося на території навчального закладу, – інформує Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Луцька загальноосвітня школа №13 розміщена у 4-х приміщеннях. Два з них – в аварійному стані, але там навчаються діти початкових класів і розміщена спортивна зала. Ще в одному – їдальня і майстерні для трудового навчання. У приміщеннях, побудованих ще 1946 року, три класи визнані аварійними. За словами директора школи Романа Ващука, частина корпусу №1 підлягає знесенню. Тоді учнів доведеться перевести у корпус, побудований у 1998 році.

Начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан впевнений у необхідності виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на добудову приміщення школи. Там має бути актова, спортивна зали, їдальня і кілька класів.

Думки депутатів щодо необхідності виділення коштів розділилися. Голова профільної комісії Алла Надточій запропонувала шукати порозуміння з депутатами Луцького району. Йдеться про співфінансування, адже майже третина учнів школи проживають на території району.

Вона нагадала, що цього року кошти з міського бюджету використають на добудову 27-ї школи та на переобладнання приміщення міського Центру зайнятості під дитячий садок, що розміщувався там раніше. Головне, на її думку, – профінансувати ці роботи. Що ж до виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації на добудову 13-ї школи, депутати поки вагаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ПРОСЯТЬ ТЕРМІНОВО ДОБУДУВАТИ ШКОЛУ

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024