Поділитись:

"Укрспирт" призупинив виробництво

Понеділок, 24 квітня 2017, 11:37

Державне підприємство "Укрспирт" проводить технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків, і для цього тимчасово зупинили виробництво.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Керівництво державного підприємство веде активні перемовини щодо відновлення ринків збуту та пошуку нових вітчизняних та закордонних партнерів.

Уже провели перемовини з представниками Польщі, Словаччини, Туреччини, Угорщини. Як результат, у квітні 2017 року був укладений контракт з Угорщиною на поставку спирту етилового ректифікованого із гарантованим збутом продукції у кількості 280 тис. дал.

Довідка

Державне підприємство "Укрспирт" – найбільший виробник високоякісного спирту та спиртовмісної продукції в Україні.

Загальна виробнича потужність ДП "Укрспирт" – понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Пріоритет для ДП "Укрспирт" – це якість продукції. На підприємстві впроваджена та сертифікована система менеджменту якості, безпеки та екологічного керування: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ХАССП (Hazard Analysis and Critical Control Points).

"Укрспирт" реалізує продукцію на внутрішньому та зовнішніх ринках. Нині одним із пріоритетних завдань є розвиток експортного напрямку. Продукти "Укрспирту" знають та високо оцінюють на ринках Середньої Азії та Кавказу, Туркменістану, Грузії, Азербайджану, Туреччини, Австрії, Польщі.

Надрукувати
мітки:
коментарів