Поділитись:

"За такі вєщі можна було по морді схлопотать", – Гунчик

Понеділок, 24 квітня 2017, 13:30
«За такі вєщі можна було по морді схлопотать», – Гунчик

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик висловив міркування, що навколо проблеми Ковельського ветсанзаводу відбувається "виробничо-екологічно-політична дискусія".

Про це стало відомо на оперативній нараді голови ОДА 24 квітня.

На думку голови облдержадміністрації, окремі політики і громадські діячі замість того, щоб згуртуватися і спільно ліквідовувати проблему, максимально стараються утримати ситуацію в стані напруги.

Володимира Гунчика обурило, як повів себе народний депутат щодо начальника екологічної інспекції в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

"Таке враження, що нас території області в нас є один хам, який звільняє всіх, призначає", – зазначив він.

Також він звернувся з проханням "вибирати слова в публічному просторі".

"Не хочу нікого принижувати, але просив би, коли ми знаходимося в публічному просторі, коли говоримо з людьми, вибирати слова. Тому що, в старі добрі "врємєна", як казав один відомий актор, за "такі вєщі можна було по морді схлопотать", – каже Володимир Гунчик.

Також голова ОДА розповів: в суботу йому зателефонували і обурювалися, що тушки свиней вивозять неподалік від Ковеля.

"В суботу мені дзвінок на телефон. Незнайома людина. Пане голово, біля Ковеля вивозять тушки свиней, катастрофа! Машини йдуть одна за одною. Вже привезли 1 тисячу тонн. Я кажу: "Заспокойтеся! Там всього 1 тисяча тонн і їх нікуди не могли повезти", – розповідає голова Волинської ОДА.

"Олег Олексійович Кіндер вивіз 2 машини залишків шкіри, які лежали на території заводу 30 років! Там вже така шкіра, що її шкірою назвати не можна. Але комусь потрібно було зробити з цього політику. Я не хочу нікого ображати і говорити нехороші слова, але є така приказка про собаку, яка щось робить, коли їх немає що робити. Так от: давайте не гавкати, а об'єднуватися і вирішувати питання", – зауважив він.

На думку голови держадміністрації, дехто використовує проблему Ковельського ветсанзаводу як площадку для піару.

"Ми як монголо-татари: прийшли на якусь територію, покрутилися, покрутилися і "збрили" звідти. Я не розумію цієї позиції. В нас дуже багато проблем і замість того, щоб піаритися і заполітизовуватися, давайте їх вирішувати", – зазначив він.

Володимир Гунчик звернувся до керівників держустанов в області, щоб вони продовжували діяти в межах чинного законодавства і надавали людям максимальну інформацію, незважаючи на різні провокації.

Нагадаємо: проблему Ковельського ветсанзаводу обговорювали народний депутат Ігор Гузь та заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 21 квітня.

Надрукувати
мітки:
коментарів