Поділитись:

Яких ТОП-політиків запросять на луцький "Бандерштат-2017"

Вівторок, 25 квітня 2017, 11:35

На фестиваль "Бандерштат", який цьогоріч відбудеться 4-6 серпня 2017 року в селі Рованці Луцького району, запросять ключових політиків з опозиції нинішній владі.

Про це стало відомо у вівторок, 25 квітня, під час прес-конференції у Палаці культури Луцька.

Народний депутат, голова організаційного комітету Ігор Гузь розповів, що наразі серед запрошених: лідер "Руху Нових Сил" Михайло Саакашвілі, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко та позафракційний нардеп Андрій Білецький.

"Ключовий момент фестивалю наступний: окрім літератури й музики ще багато говоримо на громадсько-політичні теми в основному на гутірках. Як на мене, три роки після Майдану стоїть у всіх питання "Що далі?". Бо попередні три "Бандерштати" присвячувалися і перезавантаженню країни після майдану, і пошуку нових ідей. А зараз мені здається буде ключовим чинником питання "Куди далі йде країна? Які акценти ми робимо?". Думаю, що ті люди, яких ми запросимо на гутіркову сцену, повинні дати нам на це відповіді. Буде багато цікавих людей, але не приховую, що ми ведемо переговори з людьми, які є в опозиції до діючої влади. Лучанам буде цікаво почути їхню точку зору в контексті "Бандерштату". Ми хочемо цього року запросити на фестиваль топ-політиків, які повинні дати відповіді на ті питання, які цікавлять молодь. Ті, хто був минулого року, пам'ятають, що на одну з лекцій зібралося більше тисячі чоловік, і зараз ми б цю героїню не запросили на фестиваль, але тоді наважилися", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЕРИТОРІЮ ЛУЦЬКОГО "БАНДЕРШТАТУ" ОГОРОДЯТЬ 2-МЕТРОВОЮ СІТКОЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024