Поділитись:

Як боротимуться з чергами в Устилузі

Середа, 26 квітня 2017, 12:37
Як боротимуться з чергами в Устилузі

Жителі Устилуга просять врегулювати ситуацію в місті. Адже черги до пункту пропуску, які повинні бути в митно-сервісній зоні, розташовані безпосередньо на території міста.

Як наслідок, страждає місцеве населення. Голова ОДА Володимир Гунчик ініціював проведення наради за участі представників правоохоронних, силових структур, влади на місцях та громадських активістів 25 квітня, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Зокрема, питання проблеми черг в Устилузі розділили на блоки: контроль за дотриманням правопорядку у митно-сервісній зоні та недопущення формування черг автомобілів на території міста, а також перспектива функціонування митно-сервісної зони.

Для початку, вислухали представників місцевої та районної влади. Як зазначив Устилузький міський голова Віктор Поліщук, станом на 25 квітня близько 8 години ранку черга в місті була, незважаючи на доручення голови облдержадміністрації, дане попередньо правоохоронцям. Як підтвердження, продемонстрував фотоматеріали. Зазвичай черги формуються вночі, тому знову ж таки постає питання бездіяльності працівників поліції.

Разом із тим начальник управління превентивної діяльності головного управління Нацполіції у Волинській області Володимир Солоненко заявив, що працівники нацполіції, в силу різних обставин, не можуть навести порядок у місті. Тому звернувся офіційно до представників місцевої влади та громадськості із проханням допомогти. Останні ж висловили свою готовність знову повернутися на дороги, аби контролювати ситуацію, однак на певних умовах. Усі вони будуть викладені в Меморандумі про співпрацю та взаємодопомогу. Контроль за його виконанням здійснюватимуть, за попередньою домовленістю, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, начальник головного управління Служби безпеки у Волинській області Юрій Фелонюк та прокурор Волинської області Максим Киричук.

Що ж стосується подальшого функціонування митно-сервісної зони, то голова облдержадміністрації дав протокольне доручення начальнику Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолію Посполітаку, проаналізувати ситуацію з об'їздною дорогою навколо міста Устилуг, а також надати попередній кошторис проведення ремонтних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ АКТИВІСТИ ЗА ГРОШІ "ВИРІШУВАЛИ" ПИТАННЯ З ЧЕРГАМИ НА КОРДОНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 лютого 2024
10 січня 2024
08 січня 2024
04 січня 2024
06 грудня 2023
23 листопада 2023
13:40
15 листопада 2023
05 жовтня 2023
19 вересня 2023