Поділитись:

Волинян закликають долучитися до "STOPкорупції"

Середа, 03 лютого 2016, 13:09
Волинян закликають долучитися до

Всеукраїнська акція "STOPкорупція" стартувала минулоріч за ініціативи партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Стати її активним учасником вкотре запрошують і волинян.

Отож, до небайдужих громадян звертаються з проханням надати інформацію про корупціонера чи будь-який інший факт порушення прав людини заради досягнення спільної мети – європейського суспільства. "Тільки разом ми переможемо", – повідомили у БПП.

Як запевняють у Волинській облорганізації цієї політсили, ми мусимо спільними зусиллями будувати правову державу. І сигнали про неправомірні дії представників усіх гілок влади на Волині чи будь-яких інших осіб, що діють всупереч закону, будуть передавати одразу на Київ та водночас у місцеві правоохоронні органи.

Повідомити про свавілля чиновників можна за номером: (03322) 24-25-05.

Довідка: ініціатива "STOPкорупція" – це робота спеціальної телефонної лінії, за якою громадяни повідомляють про конкретні випадки та факти корупційних дій. Головним результатом роботи проекту має стати покарання причетних до корупційних діянь та повне знищення тіньових схем.

Надрукувати
мітки:
коментарів