Поділитись:

Президентські вибори можуть бути вже цього року, – Тягнибок

Субота, 29 квітня 2017, 10:05
Президентські вибори можуть бути вже цього року, – Тягнибок

Президентські вибори можуть відбутися вже у вересні цього року.

Про це очільник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок розповів у ефірі програми "Протилежний Погляд LIVE" 28 квітня.

"Невідомо, коли будуть вибори: чи вони будуть за графіком у 2019 році, чи вони будуть дострокові, а про це зараз в Адміністрації Президента говорять. Рейтинг чинного президента Порошенка стрімко падає донизу. Це пов'язано із невиконанням обіцянок, які давалися під час виборчої кампанії, з величезним розчаруванням суспільства, через зраду людей Майдану, фактично ніяких реформ в країні не відбувається. Але команда, яка оточує Президента, продумує різні варіанти, як втриматися при владі. У мене є інформація, що не виключено, що команда Президента була б зацікавлена провести дострокові президентські вибори у цьому році і раніше, ніж дострокові парламентські вибори. Як виграти на таких виборах? Зараз Порошенко отримує такий шанс – безвіз, який Україна може отримати вже незабаром, може додати електооратних позицій", – зазначив Тягнибок.

Із його слів, якщо позиція провести дострокові вибори буде озвучена на початку літа, то самі вибори, відповідно, можуть відбутися вже у вересні.

"Що це означає? Влітку дуже низька політична активність суспільства і дуже велика можливість підключення адмінресурсу", – пояснив очільник "Свободи".

Як пояснив він, наступною темою після безвізу у нинішньої влади може бути тема референдуму щодо вступу України в НАТО і зміни форми правління в державі зі змішаної до парламентської республіки.

Надрукувати
мітки:
коментарів