Поділитись:

"Укрсиббанк" на Волині почав повертати депозити вкладникам банку "Фінансова ініціатива"

Середа, 03 лютого 2016, 14:13

ПАТ ""КБ" Фінансова ініціатива" з 2 лютого 2016 починає здійснювати виплати коштів вкладникам за договорами, термін дії яких закінчився до 31 січня 2016 і за договорами банківського рахунку.

На Волині гроші вкладникам повертатимуть у відділеннях банку "Укрсиббанк". Про це повідомляється на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО з ринку.

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися у відділення банку з паспортом та ідентифікаційним номером.

"Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тис. Гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно спочатку звернутися в ПАТ "КБ" Фінансова ініціатива ", – повідомили у ФГВФО.

Про терміни та порядок виплат вкладникам , термін дії договорів яких закінчується після 31 січня 2016 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду, на сайті банку і його відділеннях.

Нагадаємо, ПАТ ""КБ" Фінансова ініціатива" раніше визнали неплатоспроможним.

Надрукувати
мітки:
коментарів