Поділитись:

MONATIK розповів, чому часто плакав на "Голосі.Діти"

Вівторок, 02 травня 2017, 09:38

Під час "Голосу.Діти" до зіркового тренера MONATIKа (Дмитра Монатіка) маленькі таланти масово йшли у команду.

Віру в те, що він може бути наставником, Дмитру вселив його чи не перший підопічний Андрій Бойко, – йдеться у спецвипуску "Світського життя. Рік Голосу".

У своєму сезоні артист вражав емоційністю. Колега по тренерському кріслу Потап навіть хвилювався за нього, оскільки MONATIK "надто близько сприймає до серця" все, що відбувалося у проекті.

"Я не думав, що настільки емоційно близько сприйматиму все, було декілька епізодів, коли я боявся, аби не подумали, що я якийсь плаксій. Я не збирався приховувати емоцій із самого початку. Але це – сльози щастя, і їх не варто цуратися. Це класно, коли дитина може спровокувати дорослого на такі емоції", - підсумував він.

прес-служба каналу "1+1"

Найскладнішим для себе наставник називає вибір між Владом Фенічко, Маргаритою та Лерою зі своєї команди. Дмитро зізнається: у випуску це вирізали, але він думав над ім'ям того, хто проходить далі, хвилин десять.

У тренерському кріслі MONATIK дуже часто згадував свою бабусю, яка навіть взяла участь у новорічному карнавалі "Світського життя".

прес-служба каналу "1+1"

"Це – супер", ось у неї така фраза. Вона одного разу спитала, чому ця дитина, а не інша. Я сказав, що так відчув, а вона – "ну то це - супер"", - згадує зірковий онук Лариси Петрівни.

Наостанок Дмитро зізнався: дуже радий, що навіть після проекту може допомогти підопічним відшукати себе. До слова, учасники шоу знімаються у кліпах MONATIKа та співають із ним на концертах.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024