Поділитись:

Лучан врятують "діряві" дороги

Середа, 03 травня 2017, 07:40
Лучан врятують

Як часто ви подумки (чи ні?!) вживаєте матюки різні слова, аби виразити своє невдоволення якістю та станом доріг у Луцьку? Не важливо чи це прибудинкова територія, чи автомобільна дорога.

Правда ж часто? Це псує вам настрій, дратує, стає приводом для обговорень із колегами на роботі замість продуктивної праці впродовж дня...Та я сміливо хочу розвіяти ваші усталені переконання про те, що "діряві дороги" – це камінь у ваш город від ЖКГ (привіт пану Красю).

Хочу навести декілька прикладів позитивного сприйняття зазначеного вище фактору. Отож:

1. "Діряві" дороги врятують вас від дурнів. Дурні та дороги – це, звісно, біда, а коли це біда в квадраті... Однак це не привід засмучуватися! Завдяки таким дорогам водії транспортних засобів обережніше поводяться зі своїми автомобілями, адже розуміють: швидкість + "дірява" дорога = ремонт підвіски.

2. "Діряві" дороги бережуть жіночі ніжки. Знаєте як? Замість того, аби взути новенькі туфлі, вона обере зручні кросівки чи улюблені мокасини. Ніжки не болітимуть, варикоз не турбуватиме до старості!

3. "Діряві" дороги забезпечують цікаве дозвілля під час руху, оскільки водій повинен пройти квест "Знайди клаптик для проїзду". Водії транспортних засобів, керуючи ними, стають максимально сконцентрованими та не відволікаються на зайві розмови з пасажирами чи розмови по телефону.

Ех, як хочеться так мислити, мислити позитивно... Проте мислиться скоріше іронічно, бо і дороги в Луцьку (та не тільки) можуть бути ідеальні скрізь, як приміром на вулиці Набережній, і "дірки" можуть залишитися хіба у нашій пам'яті... Чому з ними все так невесело, гадаю, розумієте самі.

На добрий ранок, друзі!

Надрукувати
мітки:
коментарів