Поділитись:

У секретаря Луцькради – нові помічник та радник

Середа, 03 травня 2017, 16:35
У  секретаря Луцькради – нові помічник та радник

У  секретаря Луцькради – нові помічник та радник

Відсьогодні у секретаря Луцької міської ради Ігоря Поліщука будуть нові радник Андрій Розтока та помічник Борис Смаль.

Про це сказано у розпорядженнях № 445-рб та № 447-рб від 28 квітня 2017 року.

Борис Смаль – депутат Луцької міської ради від "УКРОПу". "Прийняти з 3 травня 2017 року Смаля Бориса Анатолійовича на посаду помічника міського голови з посадовим окладом згідно зі штатним розписом", – сказано в розпорядженні.

Йому встановлено 13-й ранг посадової особи місцевого самоврядування, а також надбавку "за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років".

У  секретаря Луцькради – нові помічник та радник

Борис Смаль

Андрій Розтока – чемпіон Паралімпійських ігор із футболу‑2004, молодший науковий співробітник Східноєвро­пейського національного універси­тету ім. Лесі Українки, колишній гендиректор ФК "Луцьк".

"Прийняти з 3 травня 2017 року Розтоку Андрія Вячеславовича на посаду радника міського голови з посадовим окладом згідно зі штатним розписом. Відповідно до статті 15 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" присвоїти Розтоці А.В. 11-й (одинадцятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування", – сказано в документі.

Також йому буде встановлено надбавку "за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 45 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років".

У  секретаря Луцькради – нові помічник та радник

Андрій Розтока

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПУСТОВІТ НАРЕШТІ СТАВ ЗАСТУПНИКОМ ЛУЦЬКОГО МЕРА

Надрукувати
мітки:
коментарів