Поділитись:

Біля Старого ринку в Луцьку – гори сміття (фото)

Четвер, 04 травня 2017, 13:34

Поруч із Центральним (Старим) ринком, що на вулиці Глушець,1, практично щодня можна спостерігати велику кількість сміття, що не вміщується у невеликий сміттєвий контейнер і лежить не прибраним. Йдеться про зупинку для маршрутних таксі, де зупиняються автобуси міжобласного сполучення.

Про це у Facebook написав Андрій Черчик.

"Поки активісти, депутати, в.о. голови міста, та інші лучани прибирають прибудинкові території, та паркові ділянки від сміття, хтось з відповідальних керівників, явно саботує свої обов'язки. Це район старого ринку, стихійна автостоянка приміських маршруток. 12 година дня. Єдина дорога яка веде від центрального парку до старого міста. На цій дорозі, оскільки живу недалеко мені не один раз доводилось зустрічати іноземців. Який ж то сором!

І ось думаю собі, що має бути цьому вельмишановному лучанину, якому довірено доглядати за порядком, і якому на зарплату і премії усі ми скидуємось? Зауваження, догана, висловити занепокоєння, позбавити преміальних? А може до біса звільнити і не бавитись, як це робиться у всьому цивілізованому суспільстві, чи ж би мало є достойних людей, хто може краще виконувати його роботу. Я не про двірника, я про начальника, жеку, чи що там зараз? Бо де ж це видно? Скільки ж можна? І чи потрібні нам його виправдання?" – сказано у повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів