Поділитись:

Луцький "Волвест" відкрив перший міжнародний супермаркет в Україні

Четвер, 04 травня 2017, 14:51

ТОВ "Спар Україна Корп.", що входить до інвестиційної групи VolWest Group (Луцьк), відкрило перший в Україні продуктовий магазин міжнародного бренду SPAR площею 250 квадратних метрів у Рівному.

У новому магазині 90 % продукції українського виробництва, а також товари Private Label міжнародних і українських компаній, – інформує Delo.ua.

Наголошується, що найближчим часом заплановано відкриття наступного магазину в Тернополі в новому форматі SPAR Express.

24 січня 2017 року компанія "Спар Україна Корп.", що входить в VolWest Group, уклала з міжнародною групою Spar International договір про співпрацю, який передбачає розвиток мережі Spar на ринку України шляхом відкриття власних та франчайзингових магазинів.

Компанія має намір до кінця 2017 відкрити 15 магазинів мережі Spar в Україні, а протягом трьох років - 50 торгових закладів.

Spar в Україні буде розвиватися в чотирьох торгових форматах: Spar Express ( "магазини біля дому" торговою площею до 200 кв. м), Spar (супермаркети 200-800 кв. м), EuroSpar (супермаркети 0,8-3 тис. кв. м), InterSpar (гіпермаркети більше 3 тис. кв. м).

Довідка: VolWest Group – інвестиційна група, яка працює на ринку приватного капіталу. Компанія заснована в 1992 році і працює в кількох десятках видах діяльності. Центральний офіс знаходиться в Луцьку.

Основними франчайзинговими інвестиційними проектами компанії є мережа супермаркетів "Наш Край", мережа піцерій "Тарантела", мережа оптових магазинів солодощів "Карамеля" (джерело: офіційний сайт).

SPAR – це найбільша міжнародна спілка самостійних ритейлерів із різних країн, які працюють разом під брендом SPAR, щоб забезпечити високий рівень сервісу, оптимальне співвідношення ціни і якості для своїх покупців. Постійний обмін досвідом, інноваціями та передовими технологіями забезпечує конкурентоспроможність кожного партнера.

У 2017 році до міжнародної мережі SPAR приєдналася Україна.

Надрукувати
мітки:
коментарів