Поділитись:

Топ-10 фаворитів Євробачення-2017

Неділя, 07 травня 2017, 20:06

До старту міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який цьогоріч відбувається в Україні, лишилося менше тижня.

Десятку фаворитів "Євробачення-2017", опираючись на останні дані букмекерів, склав ТСН.ua.

Перше місце. Італія, Франческо Габбані

Букмекери впевнено пророкують перемогу на "Євробаченні-2017" 35-річному конкурсанту з Італії Франческо Габбані. На пісенному змаганні учасник виконає запальну композицію Occidentali's Karma.

2010-го року Франческо Габбані покинув свій перший гурт Trikobalto заради сольної кар'єри. А 2015-го Франческо несподівано вирішив залишити і сольне виконання заради написання пісень.

Його пісня "Amen" перемогла на Sanremo і згодом стала платиновою в Італії. А вже 2017-го артист виграв у Sanremo у головній номінації з піснею "Occidentali's Karma", ставши першим артистом, який виграв цей конкурс у кількох категоріях.

Згодом популярність вірусного італійського співака стала стрімко зростати. Пісня "Occidentali's Karma" стала золотою протягом тижня і двічі платиновою за місяць, поширившись в онлайн-рейтингах у всьому світі. А яскраве відео на цю пісню з мавпочкою зібрало більше 50 мільйонів переглядів на YouTube!

Друге місце. Болгарія, Крістіан Костов

Крістіан Костов - наймолодший учасник "Євробачення-2017".

Хлопець народився у Москві 2000-го року. 2016-го батьки віддали талановитого сина в студію "Непосиди", де він почав своє навчання.

Того ж року виступав в Кремлівському палаці разом з Юлією Началовою, брав участь у численних концертах на різних майданчиках Москви і зарубіжжя. У складі групи "Непосиди" Крістіан став учасником церемонії відкриття конкурсу "Євробачення" в Москві.

2013-го року Крістіан став учасником першого сезону російського шоу "Голос. Діти", його наставником став переможець "Євробачення-2008" Діма Білан. Костов вийшов до фіналу проекту, де посів друге місце. Влітку 2015-го у 15 років він взяв участь в 4-му сезоні шоу талантів "The X Factor Bulgaria", де став наймолодшим учасником, посів друге місце.

Наступного року підписав контракт із музичним лейблом Virginia Records і випустив свій перший сингл.

Третє місце. Швеція, Робін Бенгтссон

Робін Бенгтссон - 26-річний шведський співак. Народився в місті Свеньюнга 1990-го року, захоплювався музикою з раннього дитинства, в 13 років грав на гітарі і трубі. 2008-го року Робін взяв участь в музичному реаліті-шоу Idol, і посів там третє місце.

2016-го року Робін дебютував в шведському національному відборі Melodifestivalen 2016, де виступивши з піснею Constellation Prize він проходить у фінал, де посів п'яте місце.

Цього року артист знову взяв участь в Мелодіфестивалі з піснею I Can not Go On, з якою представить свою країну вже на міжнародному конкурсі.

Четверте місце. Португалія, Сальвадор Собрал

Сальвадор Собрал народився 28 грудня 1989 року в Лісабоні, але його юнацькі роки минули в США і в Барселоні.

Собал вивчав психологію в Інституті Прикладної Психології в Лісабоні, але пристрасть до музики перемогла. Живучи в Барселоні, вивчав джаз у знаменитій музичній школі "Taller de Músics", взяв участь у кількох музичних проектах.

2009-го року він взяв участь в 3-му сезоні шоу "Ídolos", португальської версії шоу "Pop Idol", де посів 7-ме місце. 2014-го року записав альбом в складі інді-поп групи "Noko Woi".

На "Євробаченні-2017" Собрал виступить з піснею Amar pelos dois.

П'яте місце. Вірменія, Арцвік

Арцвік Арутюнян, також відома як просто Арцвік, вірменська і російська співачка, виступає в стилях: поп, джаз, соул, R & B.

Співачка народилася в Вірменії 1984-го року, а коли Арцвік виповнилося п'ять років, її сім'я переїхала до Москви. Після школи вона здобуває освіту за фахом психолог-логопед, але пізніше вирішує проявити свій творчий потенціал в музиці.

2016-го року співачка вирішує повернутися до Вірменії і стати учасницею національного відбору на "Євробачення".

Дійшовши до фіналу, співачка перемагає і стає учасницею Вірменії на 62-му конкурсі пісні "Євробачення 2017" Києві. Виконавиця виступить з композицією Fly with me.

Шосте місце. Австралія, Ісайя Фаербрейс

Ісайя Фаербрейс, також відомий як Isaiah - молодий австралійський співак, народився в невеликому місті Моама 1999-го року. Усього за два роки талановитий підліток із глибинки зумів стати однією з найперспективніших суперзірок Австралії.

2016-го року Ісайя став учасником восьмого сезону австралійського шоу "Х-Фактор, де, врешті, здобув перемогу. Його сингл став справжнім хітом, досягнувши 26-го рядка "Australian Singles Chart". Пісня також вийшла в Данії, Нідерландах, Новій Зеландії та Швеції.

Він випустив свій дебютний студійний альбом "Isaiah" 9 грудня 2016 року, який досяг 12 рядка в австралійському чарті альбомів.

На "Євробаченні-2017" Ісайя виступить з піснею Do not come easy.

Сьоме місце. Румунія, Ілінка і Алекс Флоря

Алекс Флоря - 25-річний румунський співак, учасник шоу "X Factor" (2014 рік), учасник 5-го сезону шоу "Голос Румунії" (2015 рік).

Почав співати у віці 16 років, наразі навчається на факультеті мистецтв університету "Ovidius" в Констанці.

Ілінка - 18-річна румунська співачка, широко відома завдяки володінню унікальною технікою співу - йодль. Виконавиця народилася в сім'ї музикантів і займається музикою з 7 років, брала участь в різних фестивалях.

У 14 років взяла участь в 3-му сезоні шоу "X Factor", а в 16 років - у 4-му сезоні шоу "Голос Румунії".

2017-го року продюсери шукали виконавців пісні, для участі в румунському нацвідборі. Врешті було прийнято рішення об'єднати Ілінку і Алекса в дует. Виступивши у фіналі нацвідбору, дует посів перше місце з піснею Yodel it!

Восьме місце. Азербайджан, Dihaj

Діана Гаджиєва, також відома як DiHaj, азербайджанська співачка і хоровий диригент, виступає в стилі інді-поп.

Вона народилася в Баку 1989-го року, з дитинства захоплювалася музикою, брала уроки на фортепіано і любила джаз.

Навчалася в Бакинській музичній академії, отримавши освіту диригента хору. Там же займалася джазом, і наразі працює в Бакинському джазовому центрі.

2010-го року брала участь в національному відборі Азербайджану на "Євробачення", однак потрапивши до півфіналу, вона посіла тільки 4 місце, так і не вийшовши у фінал.

У грудні 2016-го року була оголошена представницею Азербайджану на "Євробаченні-2017".

Вона була обрана через внутрішній відбір національного мовника ITV.

Дев'яте місце. Бельгія, Бланш

Еллі Дельво, так само відома як Бланш - молода бельгійська виконавиця і автор пісень, народилася в Брюсселі 2000-го року.

Завдяки своєму старшому братові, дівчина почала цікавитися музикою: почала співати і грати на гітарі та фортепіано. Розпочавши свою музичну кар'єру співачка взяла псевдонім "Бланш" (що перекладається як - Біла). Як каже сама виконавиця, назва підкреслює її унікальність.

Бланш дійсно унікальна, в свої сімнадцять років є 100% самородком з оригінальним тембром голосу.

Співачка на конкурсі представить пісню City lights.

Десяте місце. Данія, Аня Ніссен

21-річна дансько-австралійська співачка, автор пісень, танцівниця і акторка Аня Ніссен народилася і виросла в Австралії, хоча її батьки данці. 2014-го року Аня стала переможницею 3-го сезону "The Voice Australia", де була в команді популярного виконавця Will.I.Am

Дебютний однойменний альбом Ніссен складався з пісень, які вони виконала в шоу "The Voice".

Пізніше вона підписала контракт з Will.I.Am і Cody Wise, і випустила альбом під назвою "I'm So Excited". Незабаром після його випуску, Аня почала писати матеріал для свого наступного альбому в Лос-Анджелесі і Данії, дата його випуску поки невідома.

10 січня 2016 року Аня Ніссен стала учасницею данського відбору на "Євробачення". У фіналі вона виступила з піснею "Never Alone", але в результаті стали тільки другою.

Наступного року вона повернулася на нацвідбір з піснею "Where I Am", з якою перемогла і виступить на "Євробаченні-2017".

А що ж Україна?

Прогнози букмекерів щодо України на конкурсі "Євробачення-2017" не надто втішні. Так, рок-гурту O.Torvald пророкують лише 24 місце. Проте все може змінитися після відкритої репетиції українців. Тим часом лідер O.Torvald Євген Галич в одному з інтерв'ю зізнався, що за порадою переможниці "Євробачення-2016" Джамали не стежить за ставками букмекерів. Як відомо, торік Джамалі не пророкували місця навіть у першій п'ятірці.

Нагадаємо, півфінали конкурсу "Євробачення-2017" у Києві відбудуться 9 і 11 травня, а фінал відбудеться 13 травня. Цьогоріч в МВЦ на Лівому березі виступить рекордна кількість країн-учасниць - 42 конкурсанти. Все тому, що на конкурс повернуться учасники з Австралії, Португалії та Румунії.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
08 лютого 2024
05 лютого 2024
04 лютого 2024
30 січня 2024
28 січня 2024
10:20
19 січня 2024
16 січня 2024