Поділитись:

"Злочинна помилка", – Степан Івахів про Мінагрополітики і ковельський ветсанзавод

Середа, 10 травня 2017, 11:39

Винними в тому, що екологічна ситуація на території ковельського ветсанзаводу дійшла до критичної точки, є Міністерство аграрної політики.

Про це заявив нардеп Степан Івахів під час обговорення екологічної проблеми у Волинській ОДА 10 травня за участі першого віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва.

"Є Міністерство аграрної політики. Це була їхня злочинна помилка, що це все звозилося туди", – зазначив депутат.

Степан Івахів каже, що мав спілкування із міністром Тарасом Кутовим і отримав обіцянки вирішити ситуацію.

"Але віз і нині там", – каже депутат.

Він відповів на критику жителів про його бездіяльність в питанні ветсанзаводу.

"Яку задачу ставлю я собі. Кожен депутат вміє по-своєму робити. Ігор Гузь підтримав громаду аж до блокування. Це великий кусок роботи, який заставив деякі київські кабінети почути наш голос", – розповідає Івахів.

Депутат зазначає, що поставив собі за мету змусити профільні міністерства почати реагувати на ситуацію і ухвалювати якісь рішення.

Народний депутат зазначає, що з цим питанням звертався до прем'єр-міністра, розмовляв з замміністром, на якого Тарас Кутовий переклав відповідальність.

"З великим подивом дізнався, що мені можуть сказати лише те, що відбувається в області. Я й так це знаю. Ми з Олегом Олексійовичем (Кіндером, – К.) по кілька разів в день комунікуємо", – зазначає депутат.

Депутат додає, що відкликався взяти під контроль цей процес віце-прем'єр-міністр Степан Кубів, тому що "профільне міністерство – бездіяльне".

"Степан Кубів пообіцяв, що вирішить ситуацію. Доведе до логічного кінця", – підсумував депутат.

Нагадаємо: сьогодні під стінами ОДА зібралися десятки людей із плакатами.

Надрукувати
мітки:
коментарів