Поділитись:

Платити "Амілі" за неякісний ремонт доріг не будуть, – начальник Служби автомобільних доріг Волині

Середа, 10 травня 2017, 17:17
Платити

Платити

У Володимирі-Волинському відбулася зустріч начальника Служби автомобільних доріг Волинської області Анатолія Посполітака із керівництвом міської ради, громадськими активістами та представниками місцевих ЗМІ щодо ремонту вулиці Ковельської, який не лише затягнувся в часі, а й не витримує жодної критики.

Про це повідомляє Володимир Медіа.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук розповів, що до початку ремонту було задокументовано 46 оголовків колодязів інженерних мереж та 16 решіток ливнівки. Однак після втручання ремонтників їх залишилося відповідно 42 та 10. Де решта – нині не може сказати ніхто. Їх практично "вкатали" в асфальт.

Платити

Своєю чергою начальник служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак наголосив, що вплинути на тендерні процедури Служба не має жодного права та підстав. Проте приймати та підписувати акти виконаних робіт і платити за роботу "Амілі" вони не будуть до того часу, допоки не будуть усунуті всі недоліки ремонту та асфальтування вулиці Ковельської. Чиновник також зазначив, що нещодавно лабораторією служби були відібрані зразки асфальту на вулиці Ковельській, однак ще результатів немає.

Платити

Далі делегація рушила вулицею Ковельською, де побачила необлаштовані належним чином кишені для стоянки автомобілів, нерівність дорожнього полотна та ряд інших недоліків. Інспектування завершилося у районі військового містечка.

Наприкінці Анатолій Посполітак звернувся до місцевої влади за фінансовою допомогою. Мовляв, область має до кінця року освоїти всього 29 мільйонів, з яких тільки 10 мільйонів використають на ремонт доріг. Тобто коштів катастрофічно не вистачає.

Надрукувати
мітки:
коментарів