Поділитись:

Як планують реконструювати Кривий Вал у Луцьку

Середа, 10 травня 2017, 18:02
Як планують реконструювати  Кривий Вал у Луцьку

У Луцьку відбулося громадське обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Участь в обговоренні взяли виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, депутати міської ради, жителі вулиці Кривий Вал.

Незважаючи на тривалі дискусії щодо доцільності капремонту вулиці Кривий Вал, фахівці вирішили, що ремонт таки необхідний. Його робитимуть, враховуючи попередній досвід.

"В окремих місцях дорога в жахливому стані. Тому є доцільність повністю провести реконструкцію. Враховуючи досвід попередників, зрізувати дерева не будемо, а навпаки – їх досадимо. Загалом зробимо основу, потім на вулиці перекладемо камінь, докладемо там, де його не вистачає, від вулиці Глушець і до перехрестя з вулицею Лесі Українки. Також тротуари зробимо. Зауважу, що роботи будуть зроблені за старою минулорічною ціною, про це вдалося домовитися з підрядником", – розповів Ігор Поліщук.

Архітектор Олександр Балан детальніше зупинився на роботах, які будуть виконані від вулиці Глушець до вулиці Богдана Хмельницького. З його слів, планується ремонт дорожнього покриття та тротуарів, створення 2-х автостоянок, встановлення енергозберігаючих світильників, обмежувачів руху. Гарантію на ремонтні роботи дають на 7 років. Вартість реконструкції вулиці Кривий Вал становитиме 4,5 мільйона гривень. Протяжність реконструкції – 720 метрів.

Депутат Микита Рабан запропонував реконструювати вулицю Кривий Вал від вулиці Набережної до вулиці Богдана Хмельницького. Ще пропонувалося частину вулиці зробити пішохідною.

Зі слів директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, двічі відбувся тендер й ніхто, окрім компанії "Бетон Брук Сервіс", не виявляли бажання брати у ньому участь. Тому під час третього тендеру цю компанію визнали переможцем.

Лучан запросили долучатися до подальшого обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал, яке триватиме до кінця наступного тижня. Через 10 днів хочуть зібратися повторно, обговорити усі пропозиції та затвердити остаточний варіант проекту.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
10:10
05 квітня 2024
31 березня 2024
30 березня 2024
24 березня 2024
16 березня 2024
14 березня 2024