Поділитись:

Екс-міліціонери Волині переатестовуються в поліцейських

Четвер, 04 лютого 2016, 13:28
Екс-міліціонери Волині переатестовуються в поліцейських

З третього по десяте лютого правоохоронці Володимира-Волинського та Нововолинська проходитимуть атестатіційну комісію при управлінні УМВС у Волинській області.

Як стало відомо виданню БУГ з власних джерел, 4 лютого до Луцька приїдуть начальники: із Нововолинська Віталій Мархальчук із заступниками Андрієм Литвиновим та В'ячеславом Мартинюком; із Володимира-Волинського – Михайло Бобик; та заступник начальника по слідству у Володимирі-Волинському Олександр Могилецький; начальник карного розшуку Віталій Здонищук та очільник кримінальної міліції Андрій Самусєв.

Правоохоронці виклики на переатестацію отримали у формі SMS-повідомлення на телефон. І вже сьогодні, декотрі із них на 12-ту годину, а інші на 16-ту складатимуть іспити із кримінального права. Після цього на них чекає ще екзамен із логістики та співбесіди. Співбесіди проходитимуть із 10-го по 17-те лютого.

За інформацією, що поступила, переатестація повинна була розпочатися ще вчора, але комісія затрималася у Хмельницькій області. Важливим є те, що для рядових працівників правоохоронних органів можливим є варіант здачі двох іспитів та проходження співбесіди за один день.

Надрукувати
мітки:
коментарів