Поділитись:

З'явився новий додаток для моніторингу громадського транспорту Луцька

П'ятниця, 12 травня 2017, 17:56

У Google Play з′явився новий додаток для моніторингу громадського транспорту міста Луцька CityBus Луцьк.

Додаток створений з досвідом користування аналогічних програм, яким постійно бракує якогось функціоналу, а той, що є, не задовольняє ваших вимог, – повідомляється на сайті.

Переваги нового додатку:

  1. Лише актуальна інформація. CityBus фільтрує дані, щоб не показувати те, чого насправді немає.
  2. Обране. CityBus надає можливість зберігати обрані списки маршрутів і застосовувати їх всього у кілька тапів по екрану.
  3. Детальний огляд. При збільшенні масштабу буде показано весь транспорт, що обладнаний gps-трекерами, а не лише обрані маршрути.
  4. Офлайн пошук маршрутів. Потрібно лише обрати дві точки на карті, отримані результати можна відфільтрувати та застосувати для перегляду місцезнаходження підходящого транспорту. Зупинки, маршрути, шляхи – все це вже міститься у додатку і не потребує завантаження.
  5. Переміщення у реальному часі. Отриманої інформації про координати, швидкість та напрям руху цілком достатньо, щоб з високою ймовірністю передбачити, де у реальному часі знаходиться маршрутка. Переміщення на карті анімоване, практично без стрибків.
  6. Оптимізація використання трафіку. CityBus не передає непотрібні для 99,9 % користувачів дані, використовуючи ваш трафік, – лише актуальна інформація, нічого зайвого. Навіть при деталізованому огляді ви будете отримувати дані лише тих маршруток, місцезнаходження яких обмежене видимою частиною карти.
  7. Візуалізація швидкості та напряму руху. Лише один погляд на карту дає змогу оцінити, куди і з якою швидкістю рухаються потрібні вам маршрутки. В залежності від швидкості змінюється розмір кольорової частини кільця навколо маркера, а її середина вказує на напрям руху.
  8. Кольорова ідентифікація маршрутів. Розрізняти маршрути надзвичайно просто, адже кожен з обраних маршрутів відрізняється не лише номером, а й кольором.
Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
13 березня 2024
14 лютого 2024
10 лютого 2024
08 січня 2024
06 січня 2024
15:41
05 січня 2024
30 грудня 2023
27 грудня 2023
20 грудня 2023