Поділитись:

Комусь пахне, а комусь смердить, – Василь Столяр про політику і політиків

П'ятниця, 12 травня 2017, 21:14
Комусь пахне, а комусь смердить,  – Василь Столяр про політику і політиків

Політики використовують проблемні ситуації у власних цілях. Зокрема це стосується і утворення блок-постів на території ковельського ветсанзаводу, і перекриття доріг, і акцій простестів під адміністративними будівлями.

Про це йшлося в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE на телеканалі "Нова Волинь".

Депутат Волинської обласної ради, голова фракції "Наш Край" Святослав Кравчук зазначив, що подібні критичні ситуації політики використовую для своєї політичної сили або, що частіше трапляється, для себе особисто.

"Політики, які сьогодні організували і сконцентрували протестні електорати, завтра будуть балотуватися у відповідні ради і кричати у тих радах, що вони представляють інтереси цих людей.Хоча про інтереси людей вони забули", – зазначив Святослав Кравчук.

Як приклад, депутат наводить нинішніх нардепів, які представляють Волинь у Верховній Раді. Під час виборів вони обіцяли захищати інтереси населення, адже проблеми, через які відбуваються акції протесту, не нові, і обранці про них знали і раніше.

Політики використовують тих людей, яких стосуються ці проблеми, для досягнення своїх амбітних цілей у політичному плані.

Такої ж думки дотримується депутат Волинської обласної ради, директор комунального підприємства "Волиньприродресурс" Василь Столяр.

"Комусь політика пахне, а комусь смердить", – сказав він.

Зі слів Василя Столяра, коли на Волині виникають якісь гострі проблеми, люди виходять на акції протесту, то влада, зокрема в особі губернатора, одразу каже, що тут має місце політика. Насправді ж, на думку директора "Волиньприродресурсу", влада саботує все сама і не хоче вирішувати проблеми.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 січня 2024
16:10
07 грудня 2023
02 жовтня 2023
28 вересня 2023
12:48
27 вересня 2023
26 вересня 2023
23 вересня 2023
17 вересня 2023
05 вересня 2023
09 серпня 2023