Поділитись:

Дах будівлі луцького драмтеатру – в аварійному стані

Субота, 13 травня 2017, 09:17

Депутати Волинської обласної ради розглянули клопотання про виділення коштів на ремонт приміщень обласного муздрамтеатру.

Зі слів начальника управління культури ОДА Валерія Дмитрука, в минулі роки було виконано ремонт основного корпусу театру. Втім є проблеми з господарською будівлею, де зберігаються декорації та розташовані майстерні, в яких виготовляють реквізити, – повідомляє прес-служба облради.

Дах цієї будівлі в аварійному стані, приміщення затікає під час дощів та злив. На ремонт покрівлі потрібно 400 тисяч гривень.
Комісія з питань освіти та культури рекомендували депутатам підтримати пропозицію виділити кошти з обласного бюджету та дала відповідні реконмендації колегам з бюджетної комісії.

Підтримали також клопотання про виділення понад 200 тисяч з обласного бюджету на ремонт музею В'ячеслава Липинського в селі Затурці Локачинського району. Це – філія обласного краєзнавчого музею. Його директор Анатолій Силюк повідомив депутатам, що в музеї В'ячеслава Липинського прогнила підлога у фойє. Також ремонту потребує фасад будівлі та підвальні приміщення. Відповідно до проектно-кошторисної документації, вартість робіт становитиме 220 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів