Поділитись:

"Сільпо" відкриває "Чарівний замок" в Луцьку

Субота, 13 травня 2017, 11:30

У РЦ "Промінь" 19 травня о 12:00 "Сільпо"відчинить двері третього супермаркету в Луцьку.

Новий магазин порадує якісним і різноманітним асортиментом та здивує незвичайним дизайном, – пвідомляється на сторінці РЦ Промінь.

"Уже з першого кроку в супермаркет можна побачити, що історія міста не залишила байдужою команду архітекторів і дизайнерів "Сільпо". Полотна мальовничого Середньовіччя на стінах і оригінальний дизайн інтер'єру занурять жителів і гостей Луцька в атмосферу чарівного замку часів Любарта.
Окрім загадкового оформлення, гостей чекає запашна випічка власної пекарні – традиційний елемент "Сільпо". Тут її урізноманітнять рецептами таких виробів, як слойки, сендвічі, фокача, подовий хліб і грісіні", – йдеться у повідомленні.

На площі понад 1400 м² гості знайдуть смачну рибу з власної коптильні, свіжі овочі і фрукти, натуральні продукти українських виробників під ТМ "Лавка традицій", також зможуть замовити соковите м'ясо "під шашлик". А ще на полицях супермаркету будуть представлені родзинки власного імпорту, враховуючи крафтове пиво і вина з різних країн світу, та вже традиційно – продукція ВТМ і непродовольчі товари.

Також у новому "Сільпо" не доведеться довго шукати, де перепочити. На території "замку" буде працювати кафетерій. Тут гості зможуть поласувати ароматними бельгійськими вафлями, насолодитися морозивом і відпочити за чашкою улюбленого гарячого напою.

"Чарівний замок "Сільпо" чекатиме на вас щодня з 8:00 до 23:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів