Поділитись:

"Укрспирт" втричі збільшив об’єми виробництва

Четвер, 04 лютого 2016, 13:49

У січні заводи державного підприємства "Укрспирт" виготовили 860 тисяч дал. етилового спирту.

"У порівняні з першим місяцем 2015 року об'єми виробництва виросли більше, ніж на 300%", – зазначено у повідомленні. Про це повідомляє видання Agravery з посиланням на прес-службу підприємства.

Як уточнюють у прес-службі, у січні ДП "Укрспирт" виготовив більше 860 тисяч дал. спирту. Крім спирту заводи підприємства виробили 8,5 тисяч дал. лікеро-горілчаних виробів.

"Стрімке збільшення об'ємів виробництва "Укрспирт" у січні – це тільки частково заслуга підприємства. Ринок готується до значного підвищення акцизів на спирт і виробники працюють на склад. Проте, виключно нашими заслугами є те, що у 2016 рік ми зайшли з оптимальними запасами готової продукції та те, що ми активно розширюємо клієнтську базу за рахунок клієнтів на зовнішніх ринках. Тенденцію нарощування виробництва ми будемо підтримувати, у планах на перший квартал – збільшення об'ємів виробництва у фізичному обсязі на 40%", – прокоментував заступник директора ДП "Укрспирт" Сергій Блескун.

Також повідомляється, що основними видами продукції виготовленої у січні 2016 року на заводах ДП "Укрспирт" стали спирт етиловий сортів "Пшенична сльоза", "Люкс", "Екстра", "Вищої очистки" та технічний спирт.

Надрукувати
мітки:
коментарів