Поділитись:

Волинських журналістів "продають" на інтернет-базарі

Понеділок, 15 травня 2017, 13:16
Волинських журналістів «продають» на інтернет-базарі

Волинських журналістів «продають» на інтернет-базарі

У Луцьку організовують аукціон, на якому кожен охочий може придбати лот із волинськими журналістами, блогерами, прес-секретарями, ведучим, або поспілкуватися за чашкою смачного напою у кав'ярні "Львівська майстерня шоколаду".

Усі кошти, зібрані під час заходу, будуть використані на потреби Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, де лікуються та проходять реабілітацію наші захисники.

Про це написав адміністратор інтернет-базару Мирослав Ватащук у спільноті Медіа-кава на Facebook.

"Попити смачної кави - це завжди файно. А з чудовим співрозмовником - просто неперевершено! Ось у цій спільноті ви зможете "вбити кількох зайців" одночасно - і знайти чудову компанію для смакування неперевершеної кави у "Львівській майстерні шоколаду", і допомогти тим, хто цього потребує. Отже, суть проста. Це - інтернет-базар, на якому продають медійників. Ну, не зовсім продають. Продається саме змога попити кави. Лоти - волинські журналісти, блогери, прес-секретарі, ведучі... Словом, всі ті, хто формує ваш інформаційний день", – зазначено в дописі.

На продаж виставляється можливість попити кави з лотом-медійником. Стартова ціна кожного лоту - 100 гривень.

Волинських журналістів «продають» на інтернет-базарі

Волинських журналістів «продають» на інтернет-базарі

Ставки потрібно робити у коментарях під світлиною у спільноті Медіа-кава з дописом лоту. Мінімальний крок ставки - 10 гривень, але може бути і більшим, тільки кратним 10 грн. Також діє спецпослуга - анонімна ставка. Якщо хтось не бажає "світитися" у змаганні, про неї можна вказати у приватні повідомлення адміністратору, і той оголосить про анонімну ставку.

Якщо протягом 24 годин ставка не підвищується - учасник, який запропонував найвищу ціну, оголошується переможцем.

"Після цього він має переказати вказану у власній ставці суму на картку ПРИВАТБАНК № 4149 - 4978 - 3453 - 2105 (Ватащук Мирослав Васильович) та надіслати у приват адміністратору аукціону скрін-шот чи фотодоказ проведення оплати. Після цього лот і покупець отримують сертифікат на безкоштовний напій із кавової карти у Львівській майстерні шоколаду і домовляються поміж собою про зручні дату/час смакування неперевешеної кави", – повідомив Мирослав Ватащук.

Надрукувати
мітки:
коментарів