Поділитись:

Влітку "Волинь" може припинити своє існування, - ЗМІ

Четвер, 04 лютого 2016, 19:03
Влітку «Волинь» може припинити своє існування, - ЗМІ

Власники футбольного клубу ФК "Волинь" прийняли рішення не виплачувати борги і розпочати процедуру банкрутства. Загальна сума боргів луцького клубу перед футболістами - близько трьох мільйонів доларів, - інформує видання Tribuna.com.

Як зазначає видання, команда дограє цей сезон до кінця, а влітку клуб припинить існування. Замість "Волині" планується створення нового клубу - можливо, під ім'ям луцького "Торпедо" (назва "Волині" в 1968-1989 роках), який буде заявлений до другої ліги.

Раніше ФІФА покарала "Волинь" зняттям 12 очок за борги перед колишніми гравцями. Повідомлялося, що луцький клуб можуть понизити в класі. "Кількість команд, які пройшли атестацію, стане відомо в кінці березня - початку квітня. Поки абсолютно жахлива ситуація в запорізькому "Металурзі" і "Волині". Тоді-то і стане ясно – коли здійснимо перехід на 12 команд", - нещодавно повідомили у федерації.

Нагадаємо, в січні головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що клуб має серйозні проблеми. "Моя інтуїція підказує, що нічого хорошого чекати не доводиться. Інвестори мовчать, і виходить, що весь час граємо в "Що? Де? Коли?". Живемо сьогоднішнім днем. Знаєте, я вже 39-й рік працюю у футболі, але такої безвихідної ситуації ще ніколи не відчував", - сказав тоді Кварцяний.

Надрукувати
мітки:
коментарів