Поділитись:

Луцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатом

Четвер, 04 лютого 2016, 17:17
Луцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатом

Луцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатом

Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук спростував чутки, які поширили волинські ЗМІ, про причетність фірми "Луцька філія ТОВ "Олександрія БліГ", директором якої він був, до торгівлі фальсифікованими лікеро-горілчаними виробами.

Депутат розповів виданню Волинське Агентство Розслідувань, що філія була окремим структурним підрозділом, який з 2012 року не здійснював жодних господарських операцій чи відносин з товариством з обмеженою відповідальністю "Олександрія Бліг", в якого й вилучили фальсифікований алкоголь.

"Фірма "Олександрія Бліг" – це головне підприємство, яке створило Луцьку філію, як і ряд філій у інших містах України", – розповів Нестерук. Фактично фірма надала ліцензію на роботу для відокремлених підрозділів, яким і була Луцька філія.

"Філія, згідно положення, є окремим господарським об'єктом, який вів торгівлю алкогольними напоями. Ніякого виробництва філія не здійснювала", – додав він та продемонстрував Положення, яким регламентувалася робота його підприємства.

Тож депутат каже, що "філією" ніхто не міг маркувати фальсифікат. Нестерука здивувала інформація, нібито він має якийсь стосунок до фальсифікованого алкоголю.

"Я не маю відношення до ТОВ "Олександрія Бліг", я був директором "Луцької філії "Олександрія Бліг". Це різні підприємства", – наголошує Нестерук.

Він додає, що журналісти, напевне, не до кінця розібралися із документами, тому плутанина виникла через подібність назв.

Депутат пояснив, що 14 грудня 2015 було подано документи на ліквідацію Луцькоі Філіі, згідно процедури вона пройшла перевірку, яка закінчилася 12 січня.

Нічого нелогічного немає й у тому, що з сайту міськради видалили інформацію про те, що Нестерук є директором Луцької філії ТзОВ "Олександрія Бліг".

"Я був директором, тож ця інформація була розміщена на сайті. Після мого звільнення, інформація стала не актуальною, тому її забрали", – підсумував Нестерук.

Нагадаєм, раніше волинські ЗМІ повідомляли про вилучення правоохоронцями 320 ящиків фальсифікованого алкоголю зі складського приміщення у Луцьку.

За інформацією видань, цей підакцизний товар мав усі ознаки підробки лікеро-горілчаних виробів торгової марки ТОВ "Олександрія Бліг". Пляшки з фальсифікатом містили підроблені етикетки вказаного товариства ("Пшенична", "Кришталева" та "Українська особлива") та марки акцизного податку не встановленого зразка.

Луцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатомЛуцький підприємець й депутат спростовує причетність своєї колишньої фірми до торгівлі фальсифікатом

Надрукувати
мітки:
коментарів