Поділитись:

На розважальний центр "Промінь" тиснуть, – директор

Четвер, 18 травня 2017, 19:12
На розважальний центр

Нещодавно у волинських медіа прозвучала інформація, що підприємство "Проміньпарксервіс", яке займається облаштуванням парковки біля розважального центру "Промінь", не виконує свої зобов'язання щодо будівництва спортивного та дитячого майданчиків, як це було передбачено договором із плавальним басейном.

Як заявив "Конкуренту" директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк, така інформація не відповідає дійсності.

Дмитро ГрелюкДмитро Грелюк

"Розважальний центр "Промінь", а також "Проміньпарксервіс" повністю виконують взяті на себе зобов'язання, передбачені договором із луцьким плавальним басейном. Ми закупили необхідне обладнання і найближчим часом майданчики будуть встановлені", – заявив Дмитро Грелюк.

На підтвердження своїх слів він надав копію договору та платіжне доручення на закупівлю дитячого та спортивного обладнання для облаштування майданчиків.

На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр

Дмитро ГрелюкДмитро Грелюк
Андрій Маруняк - ліворучАндрій Маруняк - ліворуч
На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр На розважальний центр

На розважальний центр

На розважальний центр

"Променю" неодноразово закидали, що для облаштування парковки поблизу розважального центру зрубують дерева. Проте, з його слів, все відбувається в законних рамках.

"У нас є ордер на зрізання дерев. Самовільно ніхто нічого не спилює. Більше того, ми зобов'язалися відновити зрізані зелені насадження. Нами уже посаджена більша частина дерев, які планувалися, а саме: 11 лип, 1 сосну та 28 туй, і на цьому ми не збираємося зупинятися", – каже директор РЦ "Промінь".

На розважальний центр

На розважальний центр

На розважальний центр

На розважальний центр

Останні події в медіа-просторі довкола "Променя" наштовхують Грелюка на думку про політичне замовлення.

"Я не розумію, чому тиснуть на бізнес, який розвиває Луцьк. Я не розумію, чому журналісти з "Аверсу" та "Волинських новин" не дзвонять до мене за коментарями. Я би надав їм повну та достовірну інформацію. Але тоді б не вийшло "сенсації", яку тиражують ці медіа. Складається враження, що це просто політичне замовлення проти одного з інвесторів "Променя" – Андрія Покровського, який є депутатом Луцької міської ради", – заявив Дмитро Грелюк.

"Термін дії договору ще не закінчився. Процес будівництва триває, а нас звинувачують у невиконанні умов договору. Це безглуздо!" – обрурюється директор РЦ "Промінь".

Також представник "Проміньпарксервісу" Андрій Маруняк, у якого телеканал "Аверс" брав коментар, заявляє, що його слова вирвали з контексту.

Андрій Маруняк - ліворучАндрій Маруняк - ліворуч

"Я чітко сказав, що ми не відмовляємося від взятих на себе зобов'язань і спортивний та дитячий майданчик будуть побудовані. Але чомусь ці словами не потрапили в ефір. Закликаю журналістів більш об'єктивно висвітлювати інформацію", – заявив Маруняк.

Нагадаємо, що влітку 2016 року ТзОВ "Проміньпарксервіс" уклало договір про співпрацю із КЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради". Згідно з умовами, підприємство має побудувати спільну паркову для плавального басейну та розважального центру "Промінь", а також облаштувати дитячий та спортивний майданчики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЛЯ БАСЕЙНУ ОБЛАШТУЮТЬ ПАРКОВКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
30 березня 2024
24 лютого 2024
11:02
08 лютого 2024
27 січня 2024
27 листопада 2023
11 липня 2023
10 липня 2023
29 травня 2023
27 травня 2023