Поділитись:

Відпочинок за Луцьком: топ-8 місць, де можна посмажити шашлики

Понеділок, 29 травня 2017, 21:00

"Шашличний" сезон уже давно розпочався, тож провести вдалі вихідні з друзями можна на природі за поїданням ароматних шматків м'яса, приготовлених власноруч, свіжих овочів та напоями до смаку.

Поблизу Луцька є чимало закладів, які пропонують все зробити за вас, а вам залишається лише насолодитися гарним вечором. Однак що робити і куди податися, якщо витрачати зайвих грошей не хочеться, а апетитний шашлик ви можете приготувати краще за будь-якого мангальщика?

Ділове видання Волині "Конкурент" підготувало добірку місць, де можна яскраво та недорого влаштувати "barbecue party".

* * *

БОГУШІВКА

Чудове місце для відпочинку розташоване у селі Богушівка, що знаходиться за 7 кілометрів від Луцька – 15-20 хвилин автомобілем від траси Луцьк-Володимир-Волинський.

Мальовнича тиха місцина зі ставком. На території є дерев'яна баня – на першому поверсі знаходиться стіл на 20 людей, телевізор, музичний центр, туалет та душ. На другому поверсі є 2 кімнати з ліжком та меблями.

Також є декілька альтанок на великі та малі компанії. Є туалет, дитячий майданчик. Ціна оренди бесідок із мангалом у вихідні дні на воді – 300 грн (дві) та 350 грн (одна), закрита бесідка – 400 гривень. У будні дні оренда на 100 гривень дешевша. Також на базі можна придбати в'язку дров за 40 гривень, при цьому усі наступні в'язки безкоштовні.

Стосовно замовлень потрібно звертайтеся за телефонами: 095-133-38-13 або 099-125-88-66.

Дитячий майданчик><span class=Дитячий майданчик

Як доїхати: автомобілем у напрямку "Луцьк-Володимир-Волинський" або автобусом № 181 "Луцьк-Богушівка" з автостанції № 1.

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

КІВЕРЦІ

Новозбудований рекреаційний пункт "Пролісок", що на території державного підприємства "Ківерцівське лісове господарство", минулого року відчинив двері відвідувачам. База розташована на трасі Луцьк – Маневичі за кілометр від міста Ківерці, над самою дорогою – так, що не може лишитися непоміченим.

Поряд – чимала парковка. Всі будівлі – сучасні і добротні. Орендувати альтанку на компанію тут коштує зовсім недорого: 1 година – 80 гривень, 2 години – 160 гривень, півдня або цілий день 200 грн. У цю суму входять також дрова та мангал.

Забронювати місце можна у пані Наталії за телефоном: 097-379-50-37.

Як доїхати: автомобілем у напрямку Ківерців або маршрутками № 103 та № 107.

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

СИРНИКИ

У селі Сирники, що за 9 кілометрів від Луцька, можна орендувати альтанки на великі та маленькі компанії на базі відпочинку "У Руслана", яким займається приватний підприємець Руслан Яблончук та його син Ігор.

Ціна за бесідку на 8 чоловік (біля водойми та далі) – 200 гривень, центральні бесідки – 250 гривень. Мангали є на місці – оренда їх безкоштовна. Також на базі можна придбати дрова – в'язка вартує 50 гривень.

Забронювати бесідку можна за телефоном 050 160 99 00 (Руслан).

Як доїхати: доїхати в Сирники можна із залізничного вокзалу маршрутками "Луцьк–Дубище", "Луцьк–Рокині".

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

ГАРАЗДЖА-ВОРОТНІВ

Між селами Гаразджа та Воротнів розташована місцина ВАТ "ЕНКО". Тут є столики, великі альтанки, мангали – усе, що потрібно для хорошого відпочинку з друзями. Оренда альтанки на велику компанію вартує 300 гривень. Заїзд легковим автомобілем вартує 50 грн. Ціна за меншу альтанку (6 людей) вартує 200 гривень.

Територія регулярно прибирається. Вилов риби заборонений. Бесідку можна забронювати за телефоном (096) 468 22 23 або приїхати вже безпосередньо на базу.

Як доїхати: дістатися до пункту призначення потрібно через село Гаразджу. Далі – проїжджаєте міст і повертаєте в сторону лісу. Мають бути вказівники. Біля бази є охоронець, з яким потрібно розрахуватися.

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

ЖАБКА

У селі Жабка Ківерцівського району працює багаторічна зона відпочинку. Як розповіла пані Валентина, наразі оренда альтанок коштує від 350 гривень. У цю суму входить також скатертина та дрова. Ціна коливається в залежності від кількості людей, що відпочивають: до 15 чоловік – 350 гривень, 20 чоловік – 400 гривень, банкетка на велику компанію – 450 гривень.

Також можна зробити попереднє замовлення на кухні.

Як доїхати: із Луцька до зони відпочинку можна доїхати маршрутками № 103 та № 107.

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

ОЗЕРЦЕ

Село Озерце розташоване у Ківерцівському районі. Тут діє зона відпочинку "Озерце", де є декілька альтанок, поруч магазинчик, власна кухня (хоча зазвичай відпочивальники приїжджають сюди зі своїми продуктовими запасами). В оренду можна взяти мангал, придбати дрова.

Графік у будні дні><span class=Графік у будні дні

Графік у вихідні><span class=Графік у вихідні

Як доїхати: автомобілем добиратися до Озерця краще через село Жидичин. Якщо хочете дістатися до місця відпочинку громадським транспортом, то в Озерце їздять маршрутки "Луцьк-Озерце" та "Луцьк-Клепачів".

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

РОКИНІ

Чудове місце для вдалого відпочинку розташоване у скансен-музеї в славетному селі Рокині. Свіже повітря, ліс, поблизу озеро, футбольне поле для розваг та катання на конях. Тут можна орендувати курінь, є мангали для шашликів. Також у господині можна замовити страви української кухні на місці.

Адміністратор Ольга розповіла, що вхідний квиток на територію музею вартує 15 гривень для дорослих та 10 гривень для дітей. Орендувати бесідку на невелику компанію коштуватиме 150 гривень, а на більшу – 200 гривень. Користування мангалом платне – 20 гривень. Також на територію можна придбати в'язку дров за 40 гривень.

Забронювати місце для відпочинку можна в пані Ольги за телефоном: 099-229-15-25.

Як доїхати: з Луцька в Рокині курсує автобус № 224 щодня із залізничного вокзалу.

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

БОГОЛЮБИ

У селі Боголюби, що за 8 кілометрів від Луцька, є два ставка, які орендують приватні підприємці, тож знайти тут гарне місце для відпочинку не складе проблеми. Відпочинок з друзями вам тут гарантує зона відпочинку "Боголюби". Тут же можна придбати дрова й різноманітні напої. Серед інших розваг – волейбол, баскетбол, риболовля, катання на човні.

Ціни за оренду коливається від 120 до 250 гривень. Забронювати місце можна за телефоном: 095-380-79-79.

Як доїхати: дістатися до ставка можна маршрутками № 47, № 31 або № 227.

Актуальні ціни на оренду альтанок, станом на 2023 рік, можна переглянути тут.

Для перегляду карти в більшому розмірі натисніть на зображення

Надрукувати
мітки:
коментарів