Поділитись:

Назвали найбільш продавані автомобілі у світі

Середа, 24 травня 2017, 21:34
Назвали найбільш продавані автомобілі у світі

Аналітичне агентство Focus2move опублікувало рейтинг автомобільних бестселерів серед нових авто за перший квартал 2017 року.

За даними аналітиків Focus2move, за перші три місяці цього року найбільш продаваною машиною в світі стала японська Toyota Corolla – 297,4 тис. од., пише АвтоЦентр.

Друге місце в рейтингу займає американський пікап Ford F-Series – 244,7 тис. од., який має високу популярність на американському ринку.

Трійку лідерів світових автопродажів замикає німецький Volkswagen Golf. Він змістився на одну позицію порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 220,1 тис. од.

Найбільш вражаючу динаміку зростання продемонстрували моделі Honda Civic (+30,6%) і Volkswgen Tiguan (+44,7%). За три місяці цих автомобілів було зареєстровано 137,7 тис. і 118 тис. од. відповідно.

Нагадаємо: за перший квартал 2017 року на українському ринку було реалізовано майже 17 тис. нових легкових автомобілів, що на 38% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Найпопулярнішим автомобілем за звітний період став південнокорейський кросовер KIA Sportage, який обрали 881 покупець.

Назвали найбільш продавані автомобілі у світі

Надрукувати
мітки:
коментарів