Поділитись:

"Волинь" акліматилізувалася й тренується в Індії

П'ятниця, 05 лютого 2016, 20:16

Футболісти луцької "Волині" поволі втягнулися в тренувальний процес на зборі в Індії. У перші дні перебування "Волині" в Кожикоде тривала акліматизація, пов'язана із зміною і часових, і кліматичних поясів.

Згодом команда почала тренуватися двічі на день, причому одного разу увечері це було заняття на березі Індійського океану. Хто мав бажання, допрацьовував в тренажерній залі готелю, - повідомили у прес-службі футбольного клубу.

До слова, про "Равіз". Це новий готель, який лучани фактично відкрили, адже були …першими гостями цього закладу. Умови тут цілком п'ятизіркові, а з вікон номерів, у яких живуть "хрестоносці", видно й стадіон EMS Corporation Stadium. На ньому відбуватимуться матчі турніру Sait Nagjee Amarsee International Tournament (на фото).

Тренування "Волині" в Індії присвячені більш ігровій роботі. А дошкуляти може хіба спека, адже на дворі удень нині плюс 35. За кожною командою, що бере участь в турнірі, закріплений автобус, який щодня возить команду до тренувального поля. Не скажеш, що газон на ньому ідеальний, але повноцінне заняття провести на ньому можна. Стадіончик місцевого медичного коледжу відносно неподалік від готелю, за 500 метрів.

Є у "Волині" й два гіди, вони дуже пунктуальні і привітні, тому оргпроблем у команди немає.

Цими днями в "Равізі" стало людніше, адже, крім "Волині" тут тепер мешкатимуть інші декілька команд-учасниць турніру – олімпійська збірна Аргентини, а також молодіжний склад "Дніпра", що особливо порадувало наших хлопців.

А от, як то кажуть, "вийти в люди" футболістам "Волині" вдається непросто, адже публіка відразу обступає гравців, намагаючись зробити "селфі".

Перший матч на Sait Nagjee Amarsee International Tournament відбудеться вже у п'ятницю – англійський "Вотфорд" зіграє проти бразильського "Атлетико Паранаенсе". На цій інфографіці пропонуємо переглянути, кого привезли до Індії суперники "Волині" у групі.

Футболісти і тренери "Волині" також відвідають матч-відкриття. Нагадаємо, що "Волинь" зіграє свій стартовий поєдинок в Кожикоде у неділю 7 лютого проти лідера поточного румунського чемпіонату бухарестського "Рапіду". А у суботу 6 лютого гратимуть команди групи В – Аргентина U-23 та "Мюнхен-1860".

Усі матчі розпочинатимуться о 19.00 за місцевим часом (15.30 за київським). Слід відмітити, що місцевий люд просто таки фанатично закоханий у футбол, що й не дивно, пригадуючи, що Індія довгий час була британською колонією. У місті на в ЗМІ чимало реклами турніру й організатори припускають аншлаги на матчах, відтак більшість гравців "Волині" можуть вперше зіграти за такої шаленої аудиторії. Це при тому, що квиток на матчі турніру коштує недешево за тутешніми мірками – 5 доларів.

Надрукувати
мітки:
коментарів