Поділитись:

У луцькому "Промені" буде заміна колишньому "Тік і Току"

Четвер, 25 травня 2017, 17:40

У новому дитячому комплексі "Смугастий носоріг" в розважальному центрі "Промінь" діти зможуть не тільки гратись, а й розвиватись.

Про це розповіла ідейний засновник майбутнього дитячого комплексу в РЦ "Промінь" Марія Мєкшенкова.

Два роки тому Марія Мєкшенкова відкрила у Луцьку творчу студію "Смугастий носоріг", у якій діти вчились малювати, брали участь у різноманітних майстер-класах. А вже у вересні, після канікул, студія діятиме у складі новітнього розважального комплексу для усієї родини "РЦ Промінь".

"Смугастий" виріс і потребує більше простору для розвитку, а "Промінь" допоможе йому з житлом, – жартує керівник студії. – В нашому дитячому комплексі гра та розвиток існуватимуть одночасно. Раніше у "Тік і Ток" були лише захоплюючі ігри. У теперішній час ми вважаємо, що самої гри мало. Ми створюємо новий формат – "Граючись розвиватися"! Всі зони комплексу будуть взаємопов'язані між собою спільною ідеєю та тематикою. Нам важливо, аби кожна дитина не втрачала власну творчість, свою індивідуальність та інтереси".

До речі, як розповіла Марія Мєкшенкова, після першого візиту в "Тік і Ток" вона сказала: "Коли я виросту, то стану тут директором, аби щодня розважатися!"

Мрії здійснюються!

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024