Поділитись:

Волинській ОДА повернули землю вартістю майже 2 мільйони

П'ятниця, 26 травня 2017, 14:02
Волинській ОДА повернули землю вартістю майже 2 мільйони

Прокуратура Волині домоглася повернення державі земельної ділянки вартістю майже 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Апеляційний суд області задоволив апеляційну скаргу прокуратури області на рішення Ковельського міськрайонного суду, який відмовив у розірванні договору оренди землі та повернення державі земельної ділянки комерційного призначення в урочищі "Деменшина" на території Старокошарівської сільської ради Ковельського району.

Суд апеляційної інстанції постановив нове рішення, яким позов прокурора задоволено в повному обсязі, договір оренди розірвано та зобов'язано недобросовісного орендаря повернути державі земельну ділянку площею 1 га, вартість якої становить 1,96 млн грн.

Орендар із 2015 року не платив за оренду земельної ділянки. Окрім того, з часу надання йому її в оренду для будівництва автосервісу, а це було 20 років тому, так і не спромігся навіть отримати належні дозвільні документи для здійснення такого будівництва.

Ділянку буде повернуто державі й це надасть її розпоряднику – Волинській обласній державній адміністрації – можливість укласти договір із добросовісним орендарем задля наповнення бюджету.

Надрукувати
мітки:
коментарів