Поділитись:

Гриценко розповів про коаліцію з Садовим та Саакашвілі

Неділя, 28 травня 2017, 08:33

Голова координаційної ради політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко розповів, для чого потрібна коаліція ліберальних сил.

Все частіше в країні говорять про коаліцію ліберальних сил, до якої належать Гриценко, Садовий та Саакашвілі. Про це говорили з Анатолієм Гриценком 26 травня під час ток-шоу Протилежний погляд LIVE.

Анатолій Гриценко сказав, що є правдою те, що президентська команда обговорює можливість другого терміну. Однак, зі слів Гриценка, яким чином президент, до якого рівень довіри дуже впав, може бути повторно обраним, – не зрозуміло.

З його слів, президентська позиція базується на трьох китах: накопичення мільярдних коштів, контроль над центральними телеканалами, ЦВК та СБУ. Анатолій Гриценко переконаний, що протидіяти цьому можна лише об'єднавши зусилля. Втім, хто буде лідером у цій коаліції ліберальних сил, не сказав достеменно.

"Лідерство визнають люди, а якщо ми говоримо про те, хто піде кандидатом на президентські вибори чи очолить список, в цих термінах ми домовимось. Тут немає проблем", - сказав Гриценко.

Він також додав, що процес формування цієї коаліції ще не завершено, але він докладе максимум зусиль щоб він завершився успішно.

Надрукувати
мітки:
коментарів