Поділитись:

Бізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товари

Субота, 06 лютого 2016, 11:17
Бізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товари

Фундатор Благодійного фонду "Волинь-2014" Богдан Лукасік та польська фірма Mediсlean передали для потреб Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, Луцького військового гарнізонного госпіталю, медичного закладу УСБУ у Волинській області та Волинської обласної клінічної лікарні засоби побутової хімії та препарати для дезінфекції.

За словами головного лікаря військового гарнізонного шпиталю Олександра Хоменка, представники Благодійного фонду "Волинь-2014" були одними з перших, хто допомагав медичній установі, коли на лікуванні перебувало до 300-от військовослужбовців, - повідомили у прес-службі фонду.

"Це наші помічники. Коли нам треба допомога, ми в першу чергу задуємо про них, - говорить Тетяна Масікова – головний лікар Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни. - Черговий подарунок ми приймаємо з вдячністю".

Окрім того, генеральний директор "SKF Україна" Володимир Цибульський передав волинським бійцям обласного госпіталю солодкі подарунки.

"Сьогодні БФ "Волинь-2014" зробив чергові хороші справи. За сприяння наших фундаторів Богдана Лукасіка та Володимира Цибульського ми передали для наших медичних закладів та військовослужбовців засоби побутової хімії та солодощі", - розповів виконавчий директор БФ "Волинь-2014" Володимир Кривович.

Також медичні препарати були передані Благодійній організації "Астома Волинь".

Бізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товариБізнесмени з Польщі подарували волинській лікарні господарські товари

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024